Home Društvo LIDIJA BAČIĆ RASPLAKALA DJECU U DUBROVNIKU Jedna Dubrovčanka kaže; Da sam znala...

LIDIJA BAČIĆ RASPLAKALA DJECU U DUBROVNIKU Jedna Dubrovčanka kaže; Da sam znala u kojem je hotelu odsjela, upala bih joj u sobu i natjerala je…

SHARE

Lidija Bačić je razočarala djecu i njihove roditelje kada se nakon koncerta na Gruškoj noći u Dubrovniku iskrala i otišla s koncerta, iako im je obećala da će se fotografirati s njima, ispričala je jedna dubrovačka majka, piše portal Dubrovački dnevnik.

”Slikala se s dvije, tri djevojčice prije koncerta i iza prve pauze. Nju je 20-ak djece čekalo do jedan sat iza ponoći kako bi se fotografirali s njom. Rekla im je da će se slikati, oni su je čekali, a zaštitari su je nakon koncerta samo pokupili kao da je ne znam ni ja kakva zvijezda. Ušla je, nije ni vrata zatvorila, a auto je već bio u prvoj brzini. Nakon toga uslijedio je plač djece”, ispričala je Dubrovkinja.

Pobrisale sve njene fotografije i pjesme

Ona je na Lidijinom koncertu bila s trima djevojčicama koje je jedva smirila. Djevojčice su bile toliko razočarane da su pobrisale sve Lidijine fotografije, snimke s koncerta i pjesme koje su imale u mobitelima.

“Security je samo odmaknuo svu djecu. Među tom djecom je bila i jedna djevojčica s Downovim sindromom. Trebali ste vidjeti tugu u tim očima. Vidjela sam i u komentarima na drugim portalima kako su je majke kritizirale. Da sam znala u kojem je hotelu odsjela, pošla bih joj u sobu sa svom tom djecom i rekla da ispuni obećanje,“ ispričala je razočarana majka.

Dodala je i da shvaća da je Lidiji posao doći na pozornicu i otpjevati to za što je plaćena, ali da je mogla postupiti drugačije prema fanovima od kojih živi, posebice zato što im rekla da hoće, prenosi Net.hr