Home Zanimljivosti Muškarac rođen bez penisa napokon izgubio nevinost s 45 godina

Muškarac rođen bez penisa napokon izgubio nevinost s 45 godina

SHARE

Muškarac rođen bez penisa prvi put u životu poseksao se s 45 godina zahvaljujući bioničkom penisu koji košta 416 tisuća kuna.

Andrew Wardle rodio se bez penisa te se nedavno podvrgnuo operaciji u trajanju od deset sati kako bi mu ugradili umjetni penis prekriven kožom koju su mu liječnici presadili s ruke.

Nakon što je cijeli život proveo kao djevac, Andrew se uspio poseksati sa svojom djevojkom Fedrom Fabian.

“To je fantastično. Nakon svega što smo Fedra i ja prošli, ovo nam je došlo kao višnja na šlag”, rekao je on za The Sun nakon svog prvog seksa koji je trajao 30 minuta.

Erekciju postiže pomoću gumba koji se nalazi u njegovim preponama i puni organ fiziološkom otopinom. Istaknuo je da je oduševljen veličinom svog alata.

Nakon operacije kojoj se podvrgnuo još u srpnju, desetak je dana imao problema s vrlo bolnom erekcijom. Kad je napokon došlo vrijeme da ga isproba sa svojom djevojkom, ona je planirala romantično putovanje u Amsterdam, ali za njega je to bio prevelik pritisak. Na kraju se, kaže, dogodilo samo od sebe.

“Morao sam testirati funkcionalnost svaki dan ujutro i navečer. Erekcija je morala trajati 20 minuta. Jednog jutra, dva dana prije puta, jednostavno se dogodilo. Bilo je lijepo i prirodno, baš kako sam i želio da bude”, rekao je on.

Otkrio je i da se njih dvoje nadaju da će s vremenom postati roditelji.

“Voljeli bismo imati dvoje djece, ali nema žurbe. Prije nekog vremena su mi ponudili testiranje plodnosti, no mislio sam da mi je to prevelik pritisak prije operacije. Obavit ću taj test jednog dana, ali ako i ne možemo imati vlastitu djecu, posvojit ćemo ih”, zaključio je Andrew, piše Index.hr