Home Crna kronika MOSTAR Zatražen pritvor za oca osumnjičenog za ubojstvo bebe: Bacio korpu u...

MOSTAR Zatražen pritvor za oca osumnjičenog za ubojstvo bebe: Bacio korpu u kojoj se nalazilo novoređenče u provaliju pored ceste

SHARE

Županijsko tužiteljstvo Hercegovačko – neretvanske županije (HNŽ) podnijelo je prijedlog za određivanje pritvora Županijskom sudu u Mostaru, prema osumnjičenom M.Š. zbog kaznenog djela ”Ubojstvo”.

M.Š. iz Gruda je rođen 1962. godine, a trenutno je nastanjen u selu Dragićina.

Sumnjiči se da je dana 6.9.2018. godine u poslijepodnevnim satima, po prethodnom dogovoru sa suprugom, lišio života svoje tek rođeno muško dijete.

Neposredno nakon što su ga izveli iz Kliničke bolnice u Mostaru, M.Š. je zaustavio vozilo u mjestu Kobilovača u blizini Mostara, te bacio korpu u kojoj se nalazilo novoređenče u provaliju pored ceste.

Uslijed ozljeda nanesenih ovim činom kod novorođenčeta je nastupila smrt, priopćeno je iz Tužiteljstva HNŽ-a.

Istragom Županijskog tužiteljstva HNŽ i MUP-a HNŽ utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je počinjeno kazneno djelo „Ubojstvo“, te je prijedlog za određivanje pritvora osumnjičenom M.Š. proslijeđen Županijskom sudu u Mostaru na odlučivanje.

Županijsko tužiteljstvo HNŽ Mostar u suradnji sa MUP-om HNŽ nastavlja sa poduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je počinjeno ovo kazneno djelo, piše Bljesak.info