Home Crna kronika NEVIĐENA DRSKOST: Sve je razbjesnila poruka na majici riječke pročelnice koja je...

NEVIĐENA DRSKOST: Sve je razbjesnila poruka na majici riječke pročelnice koja je vozeći pijana usmrtila čovjeka

SHARE

“Strašno sam u šoku od svega što je nastupilo. Životi su nepovratno upropašteni i izgubljeni. Sada samo želim zagrliti svoga sina i želim priliku da obitelji oštećenog iskažem koliko mi je žao i da napravim sve što mogu da im ublažim bol”. Kazala je to Vera Begić, pročelnica u riječkoj Gradskoj upravi pri izlasku iz pritvora, gdje je bila zbog izazivanja prometne nesreće u noći s 15. na 16. kolovoza, a u kojoj je poginuo Igor Soldatić.

No, njene prve riječi po izlasku iz pritvora nisu toliko privukle pažnju javnosti kao što je privuklo ono što je pritom odlučila odjenuti. Tako je sve “u oko ubola” crna majica sa zlatnim slovima kojima je bilo ispisano: “Iznad svih”.

Reakcije na Facebooku

Fotografiju 36-godišnje pročelnice u toj mjaici na svom je Facebooku objavio Novi list, a odmah potom su se nanizali i brojni komentari njihovih čitatelja.

“Definitivno kriva poruka”, “Gledam i ne vjerujem!?”, “Katastrofa baš”, “Ne, definitivno prava pporuka. Nažalost”, neka su od mišljenja koja su ostavili čitatelji koji su pritom podjetili da 36- godišnjakinji to nije prva skrivljena nesreć ai da je bila u alkoholiziranom stanju.

Pijana skrivila nesreću

Inače, Vera Begić je nesreću u kojoj je stradao Igor Soldatić skrivila vozeći po Istarskom ipsilonu s 1,81 promila alkohola u krvi. U trenutku nesreće Soldatić, inače iz Umaga, sa suprugom i djetetom se vraćao kući s izleta.

Begić su pri izlasku iz pritvora izrečene dvije mjere opreza, zabrana upravljanja motornim vozilima do daljnjega i obvezno javljanje u policijsku stanicu prema mjestu stanovanja.

Fotografije pročelnice odjevene u majicu s natpisom “Iznad svih”, možete vidjeti OVDJE.