Home Zanimljivosti Novinar glumio da se bori s uraganom pa postao sprdnja na internetu

Novinar glumio da se bori s uraganom pa postao sprdnja na internetu

SHARE

Dok uragan Florence i dalje bjesni Sjevernom Karolinom, na teren izlaze hrabri reporteri kako bi dočarali ljudima preko malih ekrana koliko je ozbiljna situacija. Jedan od njih bio je i novinar Mike Seidel koji je za vrijeme prijenosa uživo pokušavao ostati na mjestu dok su ga, barem kako je na nekoliko sekundi izgledalo, gurali jaki udari vjetra.

Ništa od cijele situacije ne bi bilo čudno da se u jednom trenutku nisu iza njega prošetala dva muškarca laganim korakom kao da se ništa ne događa, a Mike je ubrzo postao viralni hit.

”Tako dramatično! Bori se za život dok dva tipa iza njega lagano šetaju”, ”Koje pretjerivanje. Još se nagnuo u smjeru vjetra umjesto u suprotnom smjeru”, ”Ponaša se kao da će ga otpuhati i još se ljulja naprijed-nazad. Istovremeno dva tipa ležerno šetaju iza njega pričajući na mobitel”, samo su neki od komentara kojima su se tviteraši izrugali novinaru.

U obranu svog reportera odmah je stao Weather Channel .

”Važno je istaknuti da dvoje ljudi iza njega hoda po betonu, dok Mike pokušava održati ravnotežu na mokroj travi nakon što je cijelu večer izvještavao s terena. Definitivno je iscrpljen”, priopćili su gledateljima.