Home Crna kronika Ovo je beba koju je otac živu bacio niz provaliju, protiv majke...

Ovo je beba koju je otac živu bacio niz provaliju, protiv majke je još 2016. podnesena prijava – prijetila je da će ubiti dijete

SHARE

Obdukcijom je utvrđeno kako je smrt muškog novorođenčeta, pronađenog u srijedu pored ceste Mostar – Čitluk, nasilna, a zbog sumnje da je počinio ubojstvo, uhićen je otac djeteta, 56-godišnji Miroslav Šimić iz mjesta Dragićina, općina Grude.

Kako se u objavama na Facebooku navode Mirjana i Dane Grbešić čije objave u cjelosti donisimo, u proljeće 2016. godine protiv “majke” iz ovog nesretnog slučaja podnesena prijava protiv uznemiravanja i prijetnje, na način da je ista sestri svoje nevjeste(koja je napustila muža uslijed nasilja i maltretiranja) prijetila smrću djeteta i sprovodom istog (!!). O navedenom postoje SMS poruke, koje su poslikane i dokumentirane.
Prijava se od tada nalazi u PU Grude, a o istoj saznanja ima i Centar za socijalni rad. Znači, netko je o mrtvoj djeci pričao i prije 2,5 godine. PU Grude je nevoljko takvu prijavu i zaprimila, a postupila po istoj nije nikada. Centar za socijalni rad Grude je itekako imao saznanja o navedenom.

Sliku bebe iznad postavila je na Facebook majka Mladenka Šimić dan nakon što se čedomorstvo dogodilo.