Home Nekategorizirano U stravičnoj nesreći poginuo 23-godišnjak, dva tinejdžera ozlijeđena: ‘Rekao je da ide...

U stravičnoj nesreći poginuo 23-godišnjak, dva tinejdžera ozlijeđena: ‘Rekao je da ide u disco, ne mogu vjerovati da ga više neću vidjeti’

SHARE

Prometna nesreća s tragičnim posljedicama dogodila se u noći s petka na subotu u Kloštru Podravskom

Jedna osoba je poginula, a dvije su ozlijeđene, u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu rano ujutro oko 3,05 sati na izlasku iz mjesta Kloštra Podravskoga u smjeru Kladara (državna cesta D-2), priopćila je Policijska uprava (PU) koprivničko-križevačka.

Do prometne nesreće došlo je kada je osobni automobil izletio s ceste u putni jarak i prevrnuo se. Jedna osoba je poginula a dvije su zadobile tjelesne ozljede, te su prevezene u Opću bolnicu Koprivnica.

Prema pisanju portala Podravski.hr, u nesreći je smrtno stradao 23-godišnji Davor Grčić iz Virja, dok su dva 18-godišnjaka lakše ozlijeđena.

Obitelj u šoku
U automobilu su inače bili 18-godišnji vozač iz Kalinovca, njegova dva vršnjaka te 23-godišnji Grčić. Nesreća se dogodila kada je 18-godišnjak vozeći Ford Escorta zahvatio bankinu i sletio u putni jarak. Nakon nesreće je navodno na testu napuhao čak 1,78 promila lakohola.

Grčićeva obitelj i prijatelji su u šoku. “Jučer smo bili na piću i ne mogu vjerovati da ga više nikad neću vidjeti. Rekao je da navečer ide u disco u Pitomaču s prijateljem iz Kalinovca, a huda sudbina učinila je svoje i sad smo ga zauvijek izgubili”, jecajući govori prijatelj preminulog Grčića za Podravski.hr