Home Zanimljivosti EVA MENDES OTKRILA ZAŠTO VIŠE NE SNIMA FILMOVE: Evo zašto je seksi...

EVA MENDES OTKRILA ZAŠTO VIŠE NE SNIMA FILMOVE: Evo zašto je seksi glumica zapostavila karijeru

SHARE

Eva Mendes, američka glumica poznata po filmovima Brzi i žestoki i Ghost Rider, odlučila je na neko vrijeme pauzirati s karijerom kako bi se posvetila svojoj djeci, prenosi E! News.

“Opsjednuta sam svojom djecom i ne želim ih ostaviti. Još uvijek su tako mali”, rekla je. Glumica sa suprugom i kolegom Ryanom Goslingom ima 4-godišnju Esmeraldu i 2-godišnju Amandu.
Iako roditeljstvo, kako kaže, nije uvijek lagano, sretna je što ima podršku svoje i suprugove obitelji: “Osjećam da se ne mogu svemu podjednako posvetiti. Polako to osvještavam, a pritom mi je važno imati ljude koji će mi biti podrška. Imam svoju i Ryanovu obitelj i to mi je od neprocjenjive važosti”, istaknula je.

“Još uvijek sam nova u igri. Osjećam da mi je manje stalo, no istovremeno i više. Iako imam manje vremena za razmišljanje o tome što ću nositi taj dan ili kako ću nešto napraviti, razmišljam u drugom smjeru – čak i kad nisam sa svojom djecom, ja ih predstavljam. Uvijek o tome razmišljam. Ja sam nečija majka i moram se ponašati u skladu s time”, rekla je.

Eva već petu godinu dizajnira za tvrtku New York & Company, no modno ludilo još uvijek nije prenijela na svoju djecu. “One žive u pidžamama. Još uvijek nose pelene – zapravo, jedna od njih, tako da su još uvijek mala djeca, kako i treba biti”, rekla je i dodala da ih ne opterećuje modom te da im dopušta da nose što žele.

Čini se da se slavna glumica trudi svojoj djeci pružiti što normalnije djetinjstvo, kako se ne bi razlikovala od svojih vršnjaka. Njezina starija kći, Esmeralda, nedavno je proslavila rođendan, i to na tipičan obiteljski način, uz tortu, svjećice i poklone.