Home Crna kronika TRAGEDIJA: 20-godišnja nevjesta nakon žestoke svađe ošamarila svekrvu, dva dana poslije starica...

TRAGEDIJA: 20-godišnja nevjesta nakon žestoke svađe ošamarila svekrvu, dva dana poslije starica je počinila samoubojstvo

SHARE

Jednu obitelj iz Podravine pogodila je tragedija kada se 70-godišnja starica objesila, počinivši samoubojstvo na obiteljskom imanju nakon što ju je fizički napala 20-godišnja snaha koja više nije mogla trpiti staričino maltretiranje, izvještava Podravski.hr.

Napala staricu, pa dečko i svekar napali nju

Sve je započelo u nedjelju kada je djevojka izgubila živce te ošamarila i verbalno napala 70-godišnjakinju. Izbila je velika obiteljska svađa. Njezin muž nije joj ostao dužan kad je vidio da mu je napala majku. Ošamario ju je i rekao da je “glupa, retardirana” te joj je zaprijetio da će je izbaciti iz kuće i da će ostati bez njihova djeteta. Djevojku je također pogrdnim riječima vrijeđao i svekar, rekavši joj: “Mrš, đubre smrdljivo”.

Na sudu ih uhvatila amnezija

Na Prekršajnom sudu, 41-godišnjaka i svekra uhvatila je amnezija. Svekar se uopće nije sjećao događaja, a sin starice je također izjavio kako se ne sjeća je li doista udario djevojku. No, rekao je da su se obiteljski odnosi normalizirali.