Home Društvo Emily je na meti žena zbog guze: ‘Pa, sramotiš naš rod’

Emily je na meti žena zbog guze: ‘Pa, sramotiš naš rod’

SHARE

Blogerica i manekenka, iako se ove godine udala, ne namjerava prestati fotografirati svoju stražnjicu i grudi jer, kako kaže, zahvaljujući njima može lagodno živjeti

Za manekenkom Emily Ratajkowski (27) poludjele su stotine tisuća ljudi. Na društvenim mrežama, zahvaljujući seksi tijelu, ima veći broj pratitelja od pop dive Madonne (60).

Britanska manekenka ponovno je zagolicala maštu svojih obožavatelja nakon što je u prvi plan stavila svoju stražnjicu, ali i grudi koje su se nazirale ispod uske majice. Blogerica i manekenka, iako se ove godine udala, ne namjerava prestati fotografirati svoju stražnjicu i grudi jer, kako kaže, zahvaljujući njima može lagodno živjeti. Već pet godina je svjetski poznata, a slavu duguje spotu ‘Blurred Lines’, koji ju je gurnuo u vrh internetskih zvijezda.

foto: Harry Uzoka/Instagram

Ništa bez golotinje

Emily je trenutačno u Chicagu, a pratitelje je ‘počastila’ provokativnim kadrovima.

– Znaš li nešto drugo raditi osim skidati se za Instagram. Sramota si za ženski rod – samo su neki od negativnih komentara. Britanka koju su u djetinjstvu maltretirali ostali učenici priznala je kako je negativni komentari više ne pogađaju.