Home Zanimljivosti ISPOVIJEST KRALJICE GUZOTRESA IZ VUKOVARA: Dečko me uhvatio za guzu, a redari...

ISPOVIJEST KRALJICE GUZOTRESA IZ VUKOVARA: Dečko me uhvatio za guzu, a redari mene izbacili iz kluba

SHARE

Sarah Seifert, bivša natjecateljica “Supertalenta”, za Dnevnik.hr otkrila je kako zapravo izgleda njezin život, a osvrnula se i na neke neugodnosti koje je doživjela nakon sudjelovanja u showu Nove TV.

Popularna twerkerica iz Vukovara svojim nastupima u “Supertalentu” definitivno je podigla puno prašine – nekima je bila odlična, nekima vulgarna, no činjenica jest kako je Sarah itekako kapitalizirala svoje pojavljivanje na malim ekranima, pa danas intenzivno pleše u klubovima i gostuje u brojnim spotovima.

– I prije showa bila sam popularna, ali poslije mi se posao povećao za 95 posto. Došla sam do šire publike, čak i one iz cijeloga svijeta. Bila mi je to odlična odskočna daska – rekla je Sarah te dodala kako se s vremenom naučila nositi s kritikama.

– Na sve se čovjek navikne. U početku je bilo teško, tad mi nije bilo svejedno, ali pomirila sam se s time. Danas mi sve to uđe na jedno uho, a izađe na drugo – govori Sarah, koja je za Dnevnik.hr priznala kako je čak odustala i od preseljenja u Irsku.

– Imam sve veću podršku ovdje. S vremenom ću svoje znanje prenositi i na druge. Ostajem u Hrvatskoj iz inata i želim doprinijeti nečemu novome – kaže ova seksi Vukovarka.

Sarah se u životu susretala i s onima koji je vole i koji ju ne vole, no ističe kako loše komentare na internetu više i ne primjećuje te da joj se čini da, kako vrijeme prolazi, ima sve više obožavatelja.

Ipak, njezin ples kod mnogih je izazvao i brojne predrasude pa je tako Sarah imala i jednu užasnu situaciju u kojoj je reagirala instinktivno.

– Na nastupima sam uvijek sigurna. Zaštitari su oko mene i čuvaju me, no jednom prilikom redar se malo udaljio, a jedan dečko iz prvoga reda uhvatio me za stražnjicu. Ja sam se naglo okrenula i udarila ga šakom, ali na kraju su mene izbacili iz kluba – prisjetila se twerkerica.