Home Crna kronika OVO JE FATALNA FRIZERKA! Muža varala, jednog ljubavnika tukla, drugog BRUTALNO UBILA!?...

OVO JE FATALNA FRIZERKA! Muža varala, jednog ljubavnika tukla, drugog BRUTALNO UBILA!? Čitav grad znao što se događa

SHARE

Frizerka Tanja Avramović (38) iz Svilajnca u Srbiji, osumnjičena za ubojstvo svog ljubavnika Živana Savića (75) iz sela Porodin, maltretirala je i tukla svoja dva suučesnika u zločinu – supruga Životu Avramovića (48) i drugog ljubavnika Bogića Đokovića (49), pričaju mještani Svilajnca.

 

FOTO: FACEBOOK

 

Fatalna žena, koja je muža i jednog ljubavnika strpala u zatvor, dok je drugog ljubavnika ubila, uhićena je prekjučer nakon što je policija pronašla leš umirovljenika Živana Savića u gepeku automobila u selu Kušiljevo kod Svilajnca.

Klupko se tada počelo odmotavati, a policija je došla do šokantnih detalja.

Bila u paralelnim vezama

– Tanja, koja je udata za Životu, bila je u paralelnoj vezi sa svojim podstanarom Bogićem Đokovićem, a istovremeno se viđala i sa Savićem. Tanja i Bogić su 16. rujna otišli kod Savića u kuću i tražili mu novac. Došlo je do rasprave, a Tanja je, kako je to na saslušanju u policiji ispričao Đoković, zgrabila flašu vina i njome udarila u glavu Savića, koji je preminuo na mjestu. Potom su njih dvoje pozvali Tanjinog muža, koji im je pomogao da se otarase leša i da nekoliko dana kriju zločin – rekao je za Kurir izvor blizak istrazi i dodao da su ljubavnici ubijenom starcu ukrali samo dva bicikla.

žrtva
ŽRTVA FOTO: PRIVATNI ARHIV

Ova bizarna priča već četiri dana ne prestaje šokirati stanovnike Svilajnca, ali i čitavu Srbiju, te regiju, a poznanici aktera ljubavnog četvorokuta kažu da vjeruju da je Tanja kolovođa.

– Života je mnogo dobar čovek, ali ga je Tanja terorizirala! Svi su pričali da se ona švaleriše i da mu je nabila jelenske rogove. On je dobar i miran, što se kaže – papučar – kaže za Kurir Jelica, vlasnica frizerskog salona u kojem je uhićeni Života zaposlen kao frizer.

salon u kome su radili
SALON U KOJEM SU RADILI FOTO: MARINA LOPIČIĆ

– On je radio kod mene, a Tanja je povremeno dolazila, ali nije bila zaposlena. Kad mi je susjed rekao da je policija u njihovoj kući, šokirala sam se – kaže Jelica i dodaje da u Svilajncu nitko nema lijepo mišljenje o uhićenoj ženi, te je svi smatraju odgovornom za ubojstvo umirovljenika.

– Taj ubijeni Živan je dolazio u moj salon, jer je navodno bio i Životin prijatelj. Svi su znali da se Tanja i deda švalerišu, ali kad je Života ćutao, ćutali smo i mi. On dalje od nje nije vidio. Sjećam se da je taj penzioner donosio i konjak u salon, navodno da Tanja i njen muž časte doktora koji je operirao Tanju – priča ova sugovornica Kurira.

Čudna žena

Kako kaže, Tanja je čudna žena, koja se ni sa kim nije družila, a supruga je godinama maltretirala.

– Tukla je i muža i tog švalera Bogića. Maltretirala ih je sve, a Života je samo ćutao i trpeo. Nitko iz komšiluka nije smio da se obrati Životi zbog Tanje – kaže ona.

FOTO: FEJSBUK

Ubijeni umirovljenik Živan Savić sahranjen je jučer u selu Porodin. Sahrani su prisustvovala njegova djeca, ali i brojni susjedi i prijatelji.

– Nemamo što da kažemo. Nitko od obitelji nije raspoložen za izjave, svi su u šoku – rekao je Savićev prijatelj.

kuća žrtve
KUĆA ŽRTVE FOTO: MARINA LOPIČIĆ

Rada Rašić, majka uhićene Tanje Avramović, rekla je za Kurir da je šokirana uhićenjem kćerke i zeta, te da trenutno čuva njihovog maloljetnog sina, a njenog unuka.

– Ništa ja ne znam šta je bilo. Došla sam da čuvam unuka, koji je trenutno u školi. Kažu da su moja Tanja i njen muž ubojice, ali ja to ne znam. Ne vjerujem u to – kaže Rada, koju su novinari zatekli kako sređuje dvorište.

Tanjina majka kaže da je od policajaca saznala da su joj kćerka i zet uhićeni zbog brutalnog zločina.

majka osumnjičene
MAJKA OSUMNJIČENE FOTO: MARINA LOPIČIĆ

– Kad sam vidjela policajca, odsjekla sam se. Rekao je da su Tanja i Života dobro, ali da ja moram da pođem s njim da bih čuvala unuka, pošto nema tko drugi da brine o njemu. Roditelji mog zeta su umrli, oni su godinama bili u inozemstvu, a i moja Tanja je išla tamo da radi – priča Rašić i dodaje da nije vidjela Tanju i njenog muža od uhićenja.

– Oni su u Ćupriji u zatvoru, a ja nemam pare da odem tamo da ih vidim. Ne verujem da je moja kćerka mogla da ubije nekog, sumnjam u to – tvrdi Rada.

Ona je dodala da je njena kćerka teško bolesna i da je dva puta operirana.

Bogić Đoković, koji je uhićen sa bračnim parom Avramović zbog ubojstva, inače je stanovao kod supružnika.

– Znamo i njega, on je bio podstanar kod Avramovića. I on se švalerisao s Tanjom, a koliko smo čuli, ona je i njega maltretirala, tukla i kinjila. Taj Bogić ima kćerku iz prvog braka, razveden je. Uopće nismo iznenađeni ovime, žao nam je samo Živote – kaže susjeda i dodaje da je Tanja prije braka sa Životom imala još jedan brak, kao i da ona u Beogradu ima polusestru, koja je završila Pravni fakultet i koja joj je sušta suprotnost, piše Kurir.