Home Zanimljivosti Tajkunova kći iz Života na vagi objavila poruke iz inboxa i krenula...

Tajkunova kći iz Života na vagi objavila poruke iz inboxa i krenula u obračun

SHARE

LUCIA ŠARIĆ, tajkunova kći iz prošle sezone Života na vagi, obračunala se putem interneta s hejterima koji su joj slali uvredljive poruke nakon što se pohvalila luksuznom obiteljskom vilom.

Lucia je objavila screenshotove poruka koje je razmijenila sa ženom koja joj se javila nakon priloga o njenom domu.

“Draga Katarina, inače bi vam rekla da vas može biti sram slati nekom nepoznatom ovakve poruke pune bijesa i mržnje, ali pošto razumijem vašu ogorčenost i frustraciju neću. Pa pošto ste već tu i usuđujete se prozivati me. Pitat ću vas i ostatak Hrvatske. Zar vi stvarno mislite da sam se ja sama prijavila u tu emisiju? Zar vi stvarno mislite da sam ja zvala novinare da dođu i snimaju moju kuću koju imam već 18 godina? Zar vi stvarno mislite da ja imam potrebu mahat parama i hvalit se pred ogorčenim narodom?? Zašto bi ja to radila? Pa ja sam jedna presretna i normalna cura koja voli svoj život i sebe. Ja imam 0% kompleksa i 100% samopouzdanja. Ja ne trebam nikoga da se divi meni i mojim novcima, pa ja jako dobro znam tko sam i što imam. Što mislite čiji je interes da vi čitate takve priče? Moj sigurno nije. Zato draga moja Katarina, sljedeći put prije nego što nekog napadnete dobro mućnite svojom glavicom. Jer, bez uvrede, ispadate neinteligentni i jalni. Nadam se da niste uistinu takvi”, napisala je Lucia ženi koja joj je napisala da se “hvali kućerinom i bogatstvom”.

Nakon toga je Lucia upitala pratitelje na Instagramu žele li da sutra preko Instagram Storyja “odgovara bagri s portala”.

“Moja topla preporuka vama je da se okanite mržnje i zavisti i shvatite da vam nije potrebna teretana za mršavljenje. Ako imate za nezdravu hranu, imate i za zdravu. Očito niste dovoljno informirani kad pišete ovakve nebuloze”, nastavila je dalje njihova prepiska.

“Sve što vam treba Kato je puno volje i jedne tenisice za hodanje. Ako si ne možete priuštiti tenke koje su ok za hodanje, evo slobodno mi se javite i ja ću vam ih vrlo rado kupiti. Pustite emisije i traženje pomoći, možete vi to i sami. Ja navijam za vas”, poručila je Lucia na kraju.

Podsjećamo, Lucia je nedavno pred kamerama pokazala luksuznu kuću od 2500 kvadrata u kojoj živi, a koja ima devet spavaćih soba, 13 kupaonica, lift, bazen i kuglanu.