Home Crna kronika DETALJI POTJERE U HERCEGOVINI Mostarski policajci su ih ganjali s rotacijama, oni...

DETALJI POTJERE U HERCEGOVINI Mostarski policajci su ih ganjali s rotacijama, oni su pobjegli u šumu, tada je uslijedila opsada

SHARE
Četiri muškarca iz Sarajeva u utorak su opljačkali butik u Mostaru te su nakon policijske potjere uhićeni u Konjicu.

Pljačka se dogodila u srijedu oko 11:20 sati.

Policijska uprava Mostar obaviještena je da su četiri nepoznate osobe iz objekta “Extra Sports” u blizini Bafo naselja u Mostaru otuđile znatnu količinu odjeće i udaljili se s mjesta događaja vozilom Opel Astra.

Kako je priopćeno iz MUP-a HNŽ-a, odmah su o svemu upoznate policijske patrole na terenu, nakon čega je patrola policije Policijske stanice Mostar Sjever uočila spomenuto vozilo. Putem zvučnih i svjetlosnih signala, patrola policije je pokušala zaustaviti vozilo, ali se vozilo nije zaustavilo već se velikom brzinom, uz pretjecanje kolone vozila , nastavilo kretati u pravcu mjesta Bijela u Općini Konjic.

Tu su se počinitelji ovoga kaznenog djela zaustavili i pobjegli u šumu.

Djelatnici PU Konjic izvršili su blokadu navedenog području te su vrlo brzo pronašli i lišili slobode dvije osobe: K. S. (1996) i A. B.(1994.), obje iz Sarajeva. Kod jedne osobe je, tom prilikom , pronađen smotuljak zeljaste tvari koji svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Ubrzo nakon toga, djelatnici policije pronašli su i druge dvije osobe, a radi se o R. E. (1988.) i S. N. (1996.), također iz Sarajeva.

Isti su lišeni slobode i predani policijskim djelatnicima PU Mostar na daljnji rad. O svemu je upoznat tužitelj, piše Jabuka.tv