Home Zanimljivosti Je li ovo najjača priča iz Hrvatske ove godine? BIVŠA MU SRAVNILA...

Je li ovo najjača priča iz Hrvatske ove godine? BIVŠA MU SRAVNILA KUĆU DO TEMELJA: Ostao je bez svega, a od auta mu je ostala kocka

SHARE

Zbog ljubavi jedan Istranin je ostao bez kuće, bijele tehnike i auta

Istranin Zvonko Šarić, serviser bijele tehnike izgubio je sve zbog ljubavi, izvještava Glas Istre. Naime, nakon što je propala izvanbračna veza s Dubravkom Božinović, Šarić je na njezin zahtijev morao iseliti iz kuće prizemnice, iako ona nije živjela tamo. Kada je pristao na to uz uvjet da mu kompenzira u novčanom iznosu od 150 tisuća kuna, Dubravka je kuću sravnila sa zemljom.

Zvonko tvrdi da su u vezi bili dvije godine, a Dubravka tvrdi da su bili zajedno tek tri mjeseca. Kuća je bila izgrađena na Dubravkinu zemljištu, a Zvonko ju je nelegalno gradio ulagavši tijekom vremena u nju. U kući je imao i dosta bijele tehnike svojih klijenata u vrijednosti od oko sto tisuća kuna. Kada ga je Dubravka zamolila da iseli, pristao je to učiniti ali uz povrat uloženih sredstava u kuću, što njoj nikako nije odgovoralo.

Ispraznila je kuću, srušila je do temelja, a automobil je završio na otpadu

Kao vlasnica zemljišta Dubravka je stoga ispraznila cijelu kuću, stvari nekamo odnijela i naložila rušenje kuće do temelja. Automobil mu je odvezla vučna služba i navodno je završio na otpadu, uništen i pretvoren u limenu kocku.

Prema onome što je rekao za Glas Istre nije sigurno koliko je Zvonko doista živio u toj kući. Vjeruje da se kuća mogla legalizirati. Zbog svega slučaj je prijavio policiji, kaže da je “žrtva krađe i oštećenja tuđih stvari”.