Home Zanimljivosti Lijepa djevojka (19) iz regije “zbarila se” sa mladićem u Beču, osjetila...

Lijepa djevojka (19) iz regije “zbarila se” sa mladićem u Beču, osjetila je čudne promjene u ustima, a onda je policija uletjela u stan i pronašla UŽAS!

SHARE

Postoje brojne urbane legende koje kruže regijom, a odnose se na čudne, izopačene ili najnevjerojatnije priče i događaje. Jedna od trenutno aktualnih koja cirkulira u “WhatsApp” grupama zaista je filmska, piše Alo.rs.

Kako se dobre vijesti šire brzo, a loše još brže, ova priča proširila se brzinom munje.

Jedna djevojka odlučila je podijeliti iskustvo koje je navodno čula od svoje najbolje prijateljice.

Mnogi ovu priču nazivaju urbanom legendom, a drugi su brže-bolje odmah povjerovali u istu.

Prema priči koja kruži internetom, djevojka iz Niša (19) bila je fina i povučena (nije kliše i ustaljena fraza), trenirala je, a kada je završila svoje školske obaveze, roditelji su je počastili putovanjem koje je sama birala.

Njen izbor bio je Beč. U austrijskoj prijestolnici izašla je u klub, a prije toga nije imala previše iskustva sa muškarcima. Ovaj momak joj se vrlo dopao, i jedan petak uvečer pretvorio se u dobru zabavu. Ture pića su se okretale i dogodio se prvi poljubac, drugi i glavna akterica ove priče shvatila je da sve vodi prema krevetu.

On joj je ponudio ostatak večeri u njegovom stanu, što je bilo odbijeno. Ipak, dao joj je vizit kartu, za slučaj da se predomisli.

Po povratku kući, u Srbiju, primijetila je da joj po kutovima usana izlaze bijele ranice. U početku nije pridavala veliki značaj tome, misleći da je samo pad imuniteta, međutim, stvar je uzela maha i cijela usta, brada, grlo bilo je prepuno čudnih bijelih plikova. Shvatila je da se mora hitno javiti liječniku i u lokalnom domu zdravlja uradila je briseve.

Dan nakon liječničkog pregleda, dogodio se šok i za djevojku i za njenu obitelj. U kuću im je upala policija, počela sa pretresom, prevrćući svaki predmet, a nikome nije bilo jasno otkud policija kod njih, jer svi znaju da je ona bila divna kćerka.

Policajci su im rekli da su dobili hitan poziv iz Doma zdravlja, ali pošto nije podigla rezultate, nesretna devojka nije znala o čemu je riječ.

– Rezultati su pokazali da ono što se nalazi na tvojim ustima jeste bakterija koja se prenosi sa leševa – priopćili su joj. Bila je u šoku i danima nije mogla doći sebi.

Niška policija nazvala je bečku policiju i naložila pretres stana dotičnog mladića, kojeg su lako pronašli na osnovu vizitkarte koju je nekrofil prethodno dao u klubu.

Potom je uslijedio šok i za tamošnje organe reda – tri leša u stanu. Djevojci koja je podijelila ovu priču, samo je prošla jeza kroz tijelo. Shvatila je da je ona mogla biti slijedeća.

Komentari koji su se po društvenim mrežama nizali na ovu temu, svakako su upućivali i opominjali da bi trebalo obratiti pažnju sa kim odlazite u nepoznato i kakvi su ljudi koje upoznajete, piše Alo.rs