Home Crna kronika Brat stradalog u strašnoj nesreći: Prije dvije godine je otišao u inozemstvo...

Brat stradalog u strašnoj nesreći: Prije dvije godine je otišao u inozemstvo trbuhom za kruhom, ne mogu vjerovati da je poginuo

SHARE

Još ne mogu vjerovati da je moj brat nastradao zajedno sa Aleksandrom u prometnoj nesreći. Prije dvije i pol godine je trbuhom za kruhom otišao u Ameriku, a zatim je poslije mjesec-dva za njim krenuo i Aleksandar. I ovdje su se družili, a u Americi su živjeli i radili zajedno. Mladen je završio srednju školu za vozača i jedno vrijeme je ovdje kao šofer radio u Vojsci. Nakon toga je i otišao u Ameriku, a tamo je radio razne poslove. Što još da kažem, kada ga ništa više neće vratiti.

Ovo je za “Novosti” rekao Nikola Petrović, brat Mladena Petrovića (32) koji je u srijedu ujutro poginuo na auto-putu u Američkoj državi Illinois. U sudaru dva kamiona nastradale su tri osobe od kojih su dvojica srpski državljani. Život je izgubio i Aleksandar Sakovski (31), također iz Kraljeva, koji je sa Mladenom bio u vozilu.

Prema informacijama američkih medija, vozač teretnjaka je izgubio kontrolu i probio bankinu. Prešao je u suprotnu kolovoznu traku i potom se direktno sudario sa kamionom u kojem su bili Srbi. U stravičnoj eksploziji, Petrović i Sakovski su na mjestu ostali mrtvi.

Obitelj nastradalog Mladena Petrovića za nesreću je čula u srijedu.

Mladen Petrović i Aleksandar Sakovski