Home Zanimljivosti Pogledajte kako stranci reagiraju kada probaju Bronhi bombone: Ovo je odvratno! (VIDEO)

Pogledajte kako stranci reagiraju kada probaju Bronhi bombone: Ovo je odvratno! (VIDEO)

SHARE

Ekipa iza YouTube kanala sliceofmatt, Matthew i njegova djevojka Savanna, ovog su ljeta bili na odmoru u Hrvatskoj, a kući su ponijeli neke naše slatkiše.

Kako je počeo snimati videa u kojima isprobavaju “čudnu” hranu iz drugih zemalja, odlučio je to napraviti i s hrvatskim slatkišima i pićima.

Najprije su probali napolitanke, koje su ih podsjetile na strane verzije istog slatkiša.

“Ovo sam i očekivao. Ne bih ih kupio da sam znao što su, ali ne bih ih odbio da mi ih netko ponudi”, rekao je Matt.

Probali su dvije vrste čokoladnih banana, a Savanna je odmah rekla da misli da se banane trebaju jesti bez ikakvih dodataka, dok je Matt rekao da nije fan slatkiša s okusom banane. Presudili su da im je Čokoladna bananica bolja od Bananka, čiji im je okus bio prejak.

Probali su i bombone Kiki, koji su im se svidjeli. Cedevita je pak dobila palac gore kod Matta, ali ne i kod njegove djevojke. Za Linoladu su presudili da je “jako slatka, ali i jako ukusna”, a svidjeli su im se i jastučići punjeni čokoladom.

“Izgleda čudno”, rekli su kad su izvadili iz omota čokoladu s rižom. Dok se Mattu ona svidjela, Savanni je zasmetalo što ima previše riže. Ništa ih nije pripremilo na Bronhi, koji je Savanna je jedva zadržala u ustima.

“Ovo je užasno. Ima okus poput apsinta, odvratno”, rekla je i dodala: “Znam da će nas neki Hrvati napasti, ali mi nemamo ovakve slatkiše”.

Nepca su odlučili očistiti Domaćicom, a ispostavilo se da ju je Savanna već probala jer nije mogla odoljeti.

“Jako je točan opis da su ovo keksi koje će vaša baka imati uvijek kad dođete kod nje”, rekla je.

Svidio im se i sok Pipi, a za kraj su ostavili travaricu i Bajaderu. Najprije su otvorili travaricu, koje su se cijelo vrijeme grozili.

“Osjetim je kroz nos”, rekao je Matt i prije nego što su je popili.

“Nije tako loša”, zaključio je nakon ispijanja, na što se Savanna konačno ohrabrila i ispila gutljaj.

“Zašto si mi lagao”, viknula je nakon toga.

Ni Bajadere ih nisu oduševile.

“Hrvatska hrana je jako dobra, jako nam se svidjela. I uglavnom su slatkiši koje smo probali bili odlični”, zaključili su, piše Index.hr