Home Život Pomozimo mladom vatrogascu iz Mostara, jer on je nesebično pomagao nama!

Pomozimo mladom vatrogascu iz Mostara, jer on je nesebično pomagao nama!

SHARE

Predsjednik Sindikalne organizacije Vatrogasaca Grada Mostara Marinko Petrić uputio je zamolbu svim građankama i građanima Mostara i ostalih dijelova BiH da se uključe u humanitarnu akciju pomoći za teško oboljeloga mladoga vatrogasca Zorana Kandića Koketa koji boluje od teške bolesti za čije su liječenje potrebna velika novčana sredstva.

Obraćajući se javnosti u ime vatrogasaca Mostara, Petrić je naveo kako su pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar pomogli u granicama svojih mogućnosti, kao i zaposlenici Gradske Uprave Mostar, na čemu im u ime oboljeloga kolege najljepše zahvaljuje.

„Nažalost, sredstva koja smo prikupili nisu dostatna za liječenje ovoga teškoga oboljenja našega kolege pa molimo sve koji mogu da, prema svojim mogućnostima, u tu svrhu novčana sredstva uplate na navedene žiro-račune te na taj način pomognu našem mladom kolegi vatrogascu. Poznajući mentalitet naših ljudi u BiH, vjerujemo kako će i ovom prigodom iskazati svoju humanost na djelu. Svima, u Zoranovo ime, unaprijed zahvaljujem. Pomozimo našemu kolegi jer je i on često drugima pomagao, ponekada riskirajući i vlastiti život. Svojom nesebičnošću, vratimo ovome mladome čovjeku ponovno osmijeh na lice“, kazao je Petrić.

Brojevi žiro-računa na koje se može izvršiti uplata za liječenje Zorana Kandića – Koketa su:

Za uplate u KM: 40496999000;

Za uplate u EUR: 40496999101 i

Za uplate u HRK (hrtvatskim kunama): 40496999102.