Home Crna kronika PRESUDA SUDA BiH: Dileru Srećku godina zatvora za prodaju narkotika

PRESUDA SUDA BiH: Dileru Srećku godina zatvora za prodaju narkotika

SHARE

Srećko Ponjević, 32- godišnjak iz Jajca, koji je uhićen u policijskoj akciji “Postman” koja je provedena 2016. godine, sklopio je sporazum o priznanju krivnje sa Tužiteljstvom BiH koje ga tereti za preprodaju narkotika.

Sporazumom, Ponjević je prihvatio da mu se izrekne zatvorska kazna u trajanju od godinu dana za kaznena djela koja mu se stavljaju na teret, a oduzet će mu se i nezakonita imovinska korist u iznosu od oko 6.700 KM, kao i predmeti koji su korišteni prilikom izvršenja krivičnog djela, među kojima je i nekoliko mobitela.

– Predložena kazna u skladu je sa ulogom i odgovornošću optuženog u izvršenju kaznenog djela. Potpisivanjem sporazuma, optuženi se odriče prava na suđenje, kao i prava na žalbu na presudu koju mu temeljem sporazuma izrekne Sud BiH. Sporazum je proslijeđen Sudu BiH – priopćeno je iz Tužiteljstva BiH.

Ponjević je uhićen, a kasnije i optužen zbog pripadnosti kriminalnoj grupi Jusufa Avdića koja je tijekom 2016. godine krijumčarila drogu na području BiH i zemalja Europske unije, piše Faktor.ba