Home Zanimljivosti Mlada Britanka došla liječniku na Tenerifima jer ju boli trbuh, a ostala...

Mlada Britanka došla liječniku na Tenerifima jer ju boli trbuh, a ostala je nemalo iznenađena dijagnozom – mrtva kornjača u …

SHARE

Jedna je mlada Britanka na Tenerifima potražila pomoć zbog bolova u trbuhu, a liječnici su se iznenadili kad su utvrdili uzrok – mrtva kornjača u vagini. Iznenadilo ju je, jer ne zna kako je tamo dospjela.

Mlada Britanka kojoj je uklonjena mrtva kornjača vagine nije htjela podnijeti nikakvu pritužbu ili navesti je li bila žrtva napada, potvrdili su policijski izvori na Tenerifima.

Događaj, koji su popratile lokalne novine “El Día”, odvio se prošle subote kada je mlađa žena otišla u zdravstveni centar na jugu Tenerifa s teškim bolovima u trbuhu.

Policijski izvori izvijestili su da je liječnik koji je liječio mladu ženu (26) pronašao kornjaču u njezinoj vagini, a slučaj je preuzela Nacionalna policija.

Mlada žena rekla je da se u četvrtak sastala s nekim sunarodnjacima i zabavljala, ali nije željela navesti nikakve daljnje pojedinosti niti podnijeti bilo kakvu prijavu, piše El Día.