Home Zanimljivosti ŽIVE U RASKOŠI BALKANSKI BECKHAMOVI: Luksuzni život seksi Čapljinke Božene i bogatog...

ŽIVE U RASKOŠI BALKANSKI BECKHAMOVI: Luksuzni život seksi Čapljinke Božene i bogatog supruga Igora prati 200.000 ljudi

SHARE

Svi članovi obitelji Lazarević izgledaju kao da su sišli s naslovnica, a njihove fotke dokazuju da im novaca i raskoši ne nedostaje

Boženu i Igora Lazarevića nazivaju balkanski Beckhamovi, i to opravdano. Naime, taj atraktivan par ne prestaje plijeniti pozornost svojim ekstravagantnim životnim stilom koji uključuje oblačenje u najskuplje krpice te stalna putovanja po egzotičnim lokacijama.

Ljepotica poznata po djevojačkom prezimenu Jelčić, rodom iz Čapljine, danas sa suprugom Igorom i dvojicom sinova živi u Minhenu.

Božena je zgodna Hercegovka koja voli luksuznu odjeću pa njezine odjevne kombinacije nikad ne razočaraju. Supruga Igora upoznala je u Njemačkoj gdje se svojevremeno bavila manekenstvom, dok je on prodavao automobile. Zajedno su već deset godina, vjenčali su se u Beogradu, a trenutno žive u Njemačkoj. Njihovi sinovi, David i Luka, modno su osviješteni već od malih nogu pa su na svakoj fotografiji odjeveni kao da poziraju za naslovnice.

Božena se u slobodno vrijeme bavi modelingom, no prioritet joj je modna industrija u kojoj je već 12 godina. Bogati par na svom Instagramu ima već 200 000 pratitelja.

 

View this post on Instagram

 

Wedding time💐🤵👰🏼 #family #myboys #trebinje #wedding #hmxme

A post shared by Boka Bo Lazarevic 👨👩👦👶 (@lutak) on