Home Crna kronika Sukob navijača Zrinjskog i Veleža nastavak je tučnjave koja se dogodila prije...

Sukob navijača Zrinjskog i Veleža nastavak je tučnjave koja se dogodila prije tri večeri? (VIDEO)

SHARE

Navijačke skupine mostarskog Zrinjskog iz većinskog hrvatskog dijela grada i Veleža iz dijela grada s bošnjačkom većinom sukobile su se na sjevernom izlazu iz grada, izvijestili su u subotu iz policije i dodali da ozlijeđenih ima s obje strane.

Do obračuna je došlo oko 11.30 sati kada se na magistralnoj cesti u mjestu Drežnica zaustavilo nekoliko vozila te su se potukli navijači dva kluba.

Prema navodima lokalnih medija pri tome su koristili palice, kamenice, a imali su i izravni obračun. Iz policije nisu mogli potvrditi koliko je osoba ozlijeđeno osim da su navijači iz oba kluba zatražili pomoć u medicinskim ustanovama.

Dvije skupine i prije toga sukoba izazvale su incident na samome izlazu iz grada u mjestu Potocima kada je na magistralnoj prometnici M-17 zaustavljeno više vozila nakon čega su huligani razmijenili međusobne uvrede i psovke.

Ovi obračuni samo su nastavak tučnjave koja se dogodila prije tri večeri kada se u mostarskom naselju Zalik potuklo više osoba nakon čega je policija privela osam osoba.

Sukobi i obračuni navijača dva mostarska kluba bila su prijašnjih godina učestalija, no bitno su se smanjila otkako je Velež ispao u niži rang natjecanja, a u posljednje tri godine Zrinjski bio uzastopni prvak zemlje.