Home Društvo KRVAVI NAPAD U NJEMAČKOJ: Mladi Sirijac bez razloga napao muškarca nožem

KRVAVI NAPAD U NJEMAČKOJ: Mladi Sirijac bez razloga napao muškarca nožem

SHARE

Iznenadni napad nožem dogodio se u nedjelju u ranim poslijepodnevnim satima u Wiesbadenu. Prema prvom policijskom izvješću, 23-godišnji Sirijac je u ulici Wellritzstraße u blizini samog središta grada oko 13 sati, bez jasnog razloga, nožem napao 39-godišnjeg muškarca talijanskog podrijetla.

Pritom  mu je nanio više ozljeda po ruci. Talijan je uspio pobjeći kako ne bi doživio još ozbiljnije ozljede, a prema riječima svjedoka,  tada se u bijeg dao i Sirijac. Svjedoci su pozvali policiju, a napadač iz Sirije potom je ubrzo uhićen u ulici Hellmundstraße.

Kriminalistička policija u Wiesbadenu nije navela identitet žrtve a niti identite napadača, osim njihove nacionalne pripadnosti. Policija provodi istragu pokušavajući doznati razlog napada. Ozlijeđeni muškarac je u bolnici zbog teške ozljede ruke, ali nije u životnoj opasnosti.

Iako policija još ne navodi motiv napada, na društvenim mrežama i u komentarima ispod objavljene vijesti o napadu u Wiesbadenu, građani daju do znanja kako se ne osjećaju sigurnima, prenosi fenix

Pa tako jedan komentator piše “Više nigdje nismo sigurni jer nikad ne znate gdje vas i kad može napasti neki migrant”, dok u jednom drugom komentaru stoji kako “nitko ne zna što se događa u glavama tih ljudi kad dođu u Njemačku”.
Ima i komentatora koji staju u obranu migranata napominjući kako se ne bi smjeli svi migranti “strpati u isti koš”, no ipak je više onih koji su u strahu te pišu kako više nemaju osjećaj sigurnosti u vlastitom gradu.