Home Crna kronika Ministru Božinoviću komentirao status na Fejsu pa završio u pritvoru

Ministru Božinoviću komentirao status na Fejsu pa završio u pritvoru

SHARE

47-GODIŠNJI A.J. završio je u istražnom zatvoru nakon što je prijetio ministru policije i ravnatelju policije, piše Index.

“Evo ti ako sad ovo ništa ne poduzete ni vi ni Milina mater vam jebem triba vam metak prosvirat kroz glavu jer ovo je moja zemlja i moja hrvatska ja više ne biježim van vas ču sve progonit za časnu i slobadnu hrvatsku”, napisao je ispod jednog statusa na Facebook stranici ministra policije Davora Božinovića.

PLUS:  Gori u Kaštel Gomilici, na terenu nekoliko DVD-ova i Javna vatrogasna postrojba

Kako je objavilo Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu, nakon ispitivanja hrvatskog državljanina (1971.) zbog osnovane sumnje da je počinio dva kaznena djela protiv osobne slobode prijetnjom iz članka 139. stavka 2. i 3. Kaznenog zakona, od suca su zatražili da mu odredi istražni zatvor.

Naime, kako su objavili, “osnovano se sumnja da je 3. rujna 2018. u točno neutvrđeno vrijeme u Zagrebu, u cilju da zastraši dvojicu državnih dužnosnika nezadovoljan njihovim obnašanjem dužnosti, korištenjem vlastitog profila na društvenoj mreži Facebook na Facebook profil jednog dužnosnika napisao da ako ništa ne poduzmu treba im “prosvirati metak kroz glavu”.