Home Društvo ‘Tata godine’ koji je rasplakao i najstrožeg suca je istukao ženu

‘Tata godine’ koji je rasplakao i najstrožeg suca je istukao ženu

SHARE

Michael je američku publiku osvojio svojom karizmom i odličnim glasom. Oduševio je i žiri, a posebno Simona koji mu je stinsuo ‘zlatni gumb’ i poslao ga direkt u četvrtfinale…

Michael Ketterer (40), koji je osvojio peto mjesto u posljednjoj sezoni američkog Supertalenta, je uhićen ovog vikenda zbog obiteljskog nasilja. Michael je pušten uz jamčevinu od 50 tisuća dolara i tvrdi da se radi o običnom nesporazumu. Pjevač, zbog čijeg je emotivnog nastupa plakao i strogi Simon Cowell, se posvađao sa suprugom Ivey u hotelskoj sobi.

Nakon što je netko od gostiju pozvao policiju, žena je izašla s masnicom na licu i rekla da ne želi podnijeti prijavu. Ipak, policija je Michaela odvela u postaju s riječima ‘zakon se mora poštovati’, prenosi goodhousekeeping.com.

Michael je američku publiku osvojio svojom karizmom i odličnim glasom. Oduševio je i žiri, a posebno Simona koji mu je stisnuo ‘zlatni gumb’ i poslao ga direkt u četvrtfinale. Osim prekrasnim glasom, Michael je iznenadio i neobičnom životnom pričom.

– Moja obitelj je razlog zbog kojeg sam tu. Zbog moje žene i mojih šestero djece – rekao je Michael, koji radi kao medicinski tehničar na pedijatrijskom odjelu. Michael i njegova supruga Ivey su odlučili posvojiti još djece nakon što je ona zamalo umrla pri porodu njihove curice.

– Liječnik je rekao da bi žena koju volim najviše na svijetu mogla umrijeti. Kao i moja novorođena kćer Sofia. Proveo sam noć u molitvi. I čudesno su se izvukle – rekao je Michael, piše Knoxnews.

Zbog komplikacija pri porodu, liječnici su savjetovali supružnicima da ne bi trebali imati više djece. Nakon nekoliko godina, njihova kći Sofia je sanjala da ima troje braće. Rekla je to roditeljima, a Michael je ubrzo nakon toga čuo da trojica dječaka traže posvojitelje. Shvatio je to kao božji znak i ubrzo pokrenuo papire za usvajanje.

foto: youtube screenshot

Nakon toga, posvojili su još dva dječaka, od kojih je jedan teško bolestan.

– Ono što sam naučio od svoje djece, s obzirom na njihovu životnu priču, je da kad jedva preživljavaš, nemaš vremena sanjati – rekao je Michael. Dodao je i kako želi svojim ponašanjem biti primjer djeci.

Došlo je vrijeme za Totalni JoomBoos!

Pripremite se jer 21. listopada JoomBoos organizira najveći spektakl u regiji. Samo za vas, JoomBoos dovodi jednu od najpoznatijih svjetskih YouTube zvijezda, KSI-a. Osim toga, moći će te se družiti s najpoznatijim youtuberima u regiji uz bogat cjelodnevni program. Više informacija i cijeli program pogledajte OVDJE.