Home Crna kronika (FOTO) Pogledajte slike prevrnutih vozila nakon što je nevrijeme poharalo Hercegovinu: Stradao...

(FOTO) Pogledajte slike prevrnutih vozila nakon što je nevrijeme poharalo Hercegovinu: Stradao policijski automobil, dva kamiona, vozilo Hitne…

SHARE

Kiša i snažan vjetar izazvali su jučer brojne probleme u Hercegovini. Prevrtali su se kamioni i vozila Hitne pomoći, jedno policijsko vozilo nastradalo je u padu stabla, a oštećeno je i više privatnih automobila.

Kako doznaje Hip.ba, u Čitluk selu se zbog vjetra i skliske ceste prevrnuo kamion.

Slična situacija dogodila se u mjestu Dobrič na magistralnoj cesti M6.1 Široki Brijeg – Mostar. I tamo je kamion skliznuo s ceste zbog vjetra.

Također, na više dionica hercegovačkih cesta vjetar je lomio granje pa su vozači morali paziti na drveće i druge predmete na cesti.

Jak vjetar u Mostaru lomio drveće, oštećeno nekoliko automobila
Nastradalo je i jedno policijsko vozilo nadomak Mostara. Naime, snažan vjetar je oborio dio stabla na magistralnu cesti M17, koje je palo točno na policijsko vozilo. Zbog obavljanja očevida i utvrđivanja štete nastale su gužve na magistrali.
I jedno vozilo Hitne pomoći nastradalo je u udesu. Naime, jučer oko 14 sati u Šujici je s kolnika sletjelo vozilo Hitne medicinske pomoći koje je u vlasništvu Doma zdravlja Široki Brijeg. Pritom je vozač lakše ozlijeđen, a u policiji navode kako se on vraćao iz Fojnice gdje je odvezao pacijenta na liječenje u banje, kada je sletio s puta. Pretpostavlja se kako nije prilagodio vožnju uvjetima i stanju na kolniku.