Home Zanimljivosti STANIJA PROTJERANA IZ AMERIKE! Evo zbog čega se starleta nalazi na crnoj...

STANIJA PROTJERANA IZ AMERIKE! Evo zbog čega se starleta nalazi na crnoj listi

SHARE

Stanija Dobrojević nalazi se na crnoj listi u Sjedinjenim Američkim Državama, zbog toga što je na teritoriji te zemlje radila bez radne dozvole.

– Stanija je sve vrijeme u Americi radila na crno. To joj je polazilo za rukom zato što u kazinu nije radila kao krupije već kao animir dama mušeterijama čija obaveza je bila da se elegantno obuče i zabavlja goste dok igraju. Baš zbog toalete često je izmicala inspekciji budući da se kada dođu predstavljala kao gošća a ne kao zaposlena. Inspekotri su je po nalogu tražili uglavnom nakon intervjua u kojima je pričala kako odlično zarađuje. Jednom prilikom je izdao kolega koji nije imao pojma da Stanija radi na crno – otkrio je obaviješten izvor.

Stanija je zbog rada na crno završila na sudu, a pakao je uslijedio kada je stigla sudska presuda, te je državi morala da isplati 100.000 dolara.

Nakon što je platila kaznu, zadrugarka je protjerana iz SAD i dobila je zabranu ulaska. Kako bi izašla iz finansijkih problema, prihvatila je ponudu da uđe u drugu sezonu rijalitija “Zadruga”, prenosi Srpski telegraf.