Home Politika HDZ BiH Široki Brijeg: Obnovili smo škole, podignuli prava porodiljama, ali tu...

HDZ BiH Široki Brijeg: Obnovili smo škole, podignuli prava porodiljama, ali tu ne stajemo

SHARE

Gradski odbor HDZ BiH Široki Brijeg je u utorak, 25. rujna 2018. godine održao predizborne skupove za temeljne ogranke Dužice i Privalj.

Na skupu, na kojem su predstavljeni kandidati na predstojećim Općim izborima u Bosni i Hercegovini simpatizerima i članovima HDZ-a su se obratili nositelj liste HDZ BiH i HNS za Skupštinu Županije Zapadnohercegovačke i predsjednik Vlade ŽZH Zdenko Ćosić, gradonačelnik Širokog Brijega i predsjednik GO HDZ BiH Široki Brijeg Miro Kraljević te Dario Knezović, kandidat na listi HDZ BiH – HNS za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH.

Knezović koji je bio domaćin skupa na Privalju pozvao je prisutne da ponove odličan rezultat proteklih izbora.

”Potrebna je sinergija svih razina vlasti kako bi HDZ BiH nastavio započeti posao u protekle četiri godine”, istaknuo je Knezović.

”Nemamo pravo na kalkulacije i jedini pravi zbor za člana Predsjedništva BiH je Dragan Čović, njegovi protukandidati računaju na podršku ‘nekih drugih’ i to nije korektno prema svom narodu”, zaključio je Kraljević.

”Zahvaljujući koordinaciji dužnosnika HDZ BiH na svim razinama, ŽZH je objavom popisa stanovništva iz 2013. za županijske i općinske proračune godišnje dobio 5 do 6 milijuna KM više nego ranije”, istaknuo je Zdenko Ćosić, predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke. ”Pobjeda HDZ BiH u ŽZH je neupitna, a apsolutna podrška potrebna je radi izbora izaslanika za više razine vlasti’ dodao je Ćosić.

Danas svi korisnici proračuna ŽZH redovito primaju plaće, doprinosi se plaćaju, redovito se isplaćuju porodiljne naknade, podignuta su prava za porodiljne, a obnovljene su gotovo sve škole i dostignuta su sva zakašnjena koja su nastala za vrijeme prije HDZ-ove vladavine.

Na samom kraju predizbornog skupa predstavljeni su kandidati Gradskog odbora HDZ-a BiH Široki Brijeg za sve razine vlasti na nadolazećim izborima u listopadu.

Predizborne tribine u organizaciji Gradskog odbora HDZ BiH Široki Brijeg nastavljaju se u srijedu u dvorani kina ”Borak” gdje će organizatori biti temeljni ogranci Lijeva Obala, Desna Obala i Oklaji, stoji u priopćenju GO HDZ BiH Široki Brijeg.

hdz-siroki-4_3.jpg

hdz-siroki-3_1.jpg

hdz-siroki-2_3.jpg