Home Društvo Upoznali su se dok je ona radila u Mamićevoj agenciji, žive povučenim...

Upoznali su se dok je ona radila u Mamićevoj agenciji, žive povučenim obiteljskim životom

SHARE

Nogometaš i ekonomistica upoznali su u kafiću na Ravnicama

Dodjelu FIFA-ine nagrade za najboljeg nogometaša godine nije, naravno, propustila ni Vanja Modrić. Nemamo je često prilike vidjeti u javnosti, no ovom je prilikom uistinu blistala kao, uostalom, i cijela obitelj!

modrici

FOTO: Reuters

Vanja i Luka upoznali su se prije u jednom kafiću na Ravnicama 2007. godine. Sudbonosno “da” izrekli su u Zagrebu 2010. godine kod matičara, a vjenčani im je kum bio Vedran Ćorluka.  Imaju i troje djece: Emu, Ivana i Sofiju. Ema i Ivano također su bili na dodjeli nagrada – Ema ima pet godina, Ivano osam te je s njim bila trudna za vrijeme vjenčanja, dok se najmlađa Sofija rodila prošle godine.

Inače. Vanja je od Luke starija tri godine, a upoznali su se dok je ona radila u agenciji Zdravka Mamića – ljubav je planula jer je Luka tad igrao u zagrebačkom Dinamu, a nakon toga potpisao je ugovor za Tottenham. Prema španjolske Marce, pretpostavlja se kako je upravo Vanja bila ta koja je njemu predložila da bi trebao igrati u Premier ligi jer je smatrala kako je zagrebački Dinamo za njega jednostavno premalen. Par je ubrzo postao nerazdvojan, a Vanja je napustila i svoje mjesto u agenciji kako bi pratila Luku.

Ubrzo nakon vjenčanja, Vanja je postala Lukina agentica, a upravo mu je ona pomogla proučiti ugovore i detalje transfera u Tottenham, piše Večernji list.