Home Društvo Modni dvoboj koji smo čekali: Kolinda Grabar Kitarović ili Melania Trump –...

Modni dvoboj koji smo čekali: Kolinda Grabar Kitarović ili Melania Trump – tko pobjeđuje?

SHARE
Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović koja sudjeluje na 73. zasjedanju Opće skupštine Ujedinjenih naroda, na svojem se Twitter profilu pohvalila zajedničkom fotografijom s predsjedničkim parom, predsjednikom SAD-a Donaldom Trumpom i njegovom suprugom, Melanijom Trump.

Za ovu se prigodu predsjednica odlučila za haljinu tamnoplave boje koja prati liniju tijela ukrašenu zanimljivim zlatnim detaljima naglasivši novu, vitku liniju.

Elegantan look, predsjednica je zaokružila odgovarajućim nude stiletticama, dok je uvijek pomno dotjerana Melania Trump bila u minimalističkoj kombinaciji s kojom nema greške.

Prva dama Amerike odlučila se za crni kaput haljinu s dvorednim kopčanjem kakve često nosi, a odličan stajling upotpunila je vrtoglavim štiklama, prepoznaljivim make upom i frizurom stiliziranom u valovima.

Glavni tajnik UN-a Antonio Guterres bio je domaćin ručka za državnike na kojem je bila i hrvatska predsjednica, gdje je sjedila u društvu s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom. Predsjednica je otkrila kako su razgovarali o njegovu govoru koji je održao u Općoj skupštini, o pitanjima migracija, svjetske sigurnosti i sl.

Inače, predsjednica Grabar Kitarović u središtu UN-a održala govor na tradicionalnom samitu o miru posvećenim Nelsonu Mandeli.

Modni dvoboj predsjednica RH i Melania Trump

Inače, hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović rekla je u srijedu pred Općom skupštinom Ujedinjenih naroda da svjetski čelnici moraju djelovati zajedno, ne samo na upravljanju kriznim situacijama i rješavanju problema, već i u širenju nade i optimizma, te podsjetila na nedavni uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije koji pokazuje da i male zemlje poput Hrvatske mogu nadahnuti druge i stići na vrh.

‘Ujedinjeni narodi su mjesto gdje moramo pokazati svoju spremnost djelovati zajedno’, rekla je Grabar Kitarović u svom govoru tijekom opće rasprave na redovitoj 73. godišnjoj sjednici Opće skupštine UN-a u New Yorku.