Home Crna kronika ŠTO SE TO DOGAĐA U BUGOJNU? Dva rođaka izgorjela u požaru, odmah...

ŠTO SE TO DOGAĐA U BUGOJNU? Dva rođaka izgorjela u požaru, odmah potom nađena ubijena starica, zbog tog ubojstva uhićen prijatelj dvojice izgorjelih momaka

SHARE

Policija istražuje moguću povezanost između stradanja rođaka Denisa Seferovića (24) i Muhameda Meškića (23), čija su tijela pronađena jutros tijekom gašenja požara u kući u Bugojnu, te smrti Ankice Krstanović (75), a koja je ubijena u drugom dijelu ovog grada!

“Nezavisne” neslužbeno saznaju da je zbog sumnje da je staricu ubio uhićen prijatelj Denisa i Muhameda, rođenih rođaka, koji su sinovi dvaju sestara.

Lokalna policija i Županijsko tužiteljstvo imaju pune ruke posla na istrazi ova dva slučaja, koji su u crno zavili Bugojno, nakon što se za njih čulo u svega dva sata razlike.

Prvo ih je sve šokiralo saznanje o stradanju dvojice mladića koje je, po pričama mještana, ugušio dim, a tijela su nađena u dvije prostorije u kući koju je vatra zahvatila. Onda je uslijedio novi šok.

“Prvo je u 8.20 prijavljen požar u kući u Bugojnu, a dok je gašen, pronađena su tijela dva mlađa muškarca. Potom je u 10.30 prijavljen pronalazak tijela starije žene u drugom dijelu grada, a sumnja se da je ubijena”, potvrdio je za “Nezavisne” Hasan Hodžić, glasnogovornik MUP-a Srednjobosanske županije.

On je dodao da je brzom reakcijom policije privedena osoba koja se dovodi u vezu sa smrću starice, ali više detalja nije mogao priopćiti. Očevidne ekipe satima su bile na obje lokacije, ali službenih informacija nije bilo. Međutim, postoje brojne spekulacije.

“Zaista, zasad postoje indicije da su ubojstvo starice i smrt dvojice rođaka povezani, o čemu svjedoči i podatak da se mladić koji je uhićen zbog ubojstva godinama družio sa Denisom i Muhamedom”, otkrivaju policijski izvori.

Bugojanci su ispričali da su ova dva slučaja, kako kažu, odjeknula poput gromova iz vedra neba.

“Iz kuće kod gradske pijace, u centru Bugojna, izbijao je dim i netko je pozvao vatrogasce. Do požara je došlo u prizemlju. Tijekom gašenja vatre, u čemu je sudjelovalo šest vatrogasaca sa dva vozila, tijela mladića pronađena su unutra. Po svemu sudeći, ugušio ih je dim. Rođaci su večer prije imali zabavu, a šta se onda dogodilo, to nitko od nas ne zna”, pričaju Bugojanci.

Na mjesto događaja stigla je i Hitna pomoć, ali mladićima nije bilo spasa. Uslijedio je očevid kako bi se utvrdio uzrok požara.

Dok je policija prikupljala tragove sa požarišta, novi šok je uslijedio na drugom kraju grada, gdje je pronađeno tijelo starice. Sve preostale raspoložive jedinice policije su poslate na teren.

Pojavile su se informacije da su policajci nakon prijave zatekli provaljena ulazna vrata kuće, a na tijelu sedamdesetpetogodišnjakinje su vidljive ozljede koje ukazuju da je smrt nasilna. Stvari u kući su ispremetane, pa se vjeruje da je starica prije ubojstva opljačkana, pišu Nezavisne novine.