Home Zanimljivosti Spavao sa 6000 žena pa umro

Spavao sa 6000 žena pa umro

SHARE

Najslavniji talijanski plejboj umro je u 64. godini tijekom seksa s 23-godišnjom turisticom.

Maurizio Zanfanti, poznat kao Romeo iz Riminija, spavao je s više od šest tisuća žena nakon što se proslavio kao promoter jednog noćnog kluba kad mu je bilo samo 17 godina.

U četvrtak je tijekom seksa s 40 godina mlađom turisticom iz istočne Europe pretrpio fatalan srčani udar, piše Daily Mail.

Šokirana djevojka pozvala je hitnu pomoć, no Mauriziju više nije bilo spasa. Talijanski mediji komentiraju da je otišao na način na koji je želio otići.

Svoju osvajačku karijeru započeo je sedamdesetih kad je kao 17-godišnjak počeo raditi kao promotor noćnog kluba Blow Up. Njegova je zadaća bila zainteresirati žene i privući ih u klub. Kasnije je otkrio da je tog ljeta uspio spavati s dvjestotinjak žena.

Zime je provodio u Skandinaviji radeći u turističkim agencijama, a njegovo je umijeće postalo toliko popularno da su mu neke od njegovih ljubavnica podigle voštani kip u jednom švedskom gradu.

1986. talijanske novine L’Espresso prozvale su ga “najuspješnijim talijanskim ljubavnikom”, a u svom posljednjem intervjuu, koji je dao za njemački Bild 2014., najavio je da se povlači u mirovinu, piše Index.hr

“Imam 59 godina i postajem prestar za ovo”, rekao je tom prilikom. Sudeći po tome kako je umro, čini se da to obećanje nije održao.