Home Crna kronika NOVI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA: Ubijeni kriminalac poznavao ubojicu, usmrćen jednim metkom u...

NOVI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA: Ubijeni kriminalac poznavao ubojicu, usmrćen jednim metkom u glavu, taksist ga pronašao u lokvi krvi!

SHARE

Predrag Kostić (42) iz Beograda, koji je poznat po nasilničkom ponašanju i krađama, ubijen je u četvrtak uvečer hicem iz vatrenog oružja u glavu na Starom vojnom putu, između Ibarske magistrale i Železnika.

Kako saznaje Kurir, Kostićev leš u lokvi krvi pronašao je oko 20.30 sati vozač jednog beogradskog taksi udruženja, koji se slučajno zatekao na ovom zabačenom dijelu puta.

 

Mesto zločina
MJESTO ZLOČINA FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

 

Dogovor s napadačem

– Taksist je imao zakazanu vožnju i trebao je pokupiti neke stranke na Ibarskoj magistrali, pa je zbog toga krenuo tim šumovitim putem. Vidjevši krvavo, nepomično tijelo na samoj ivici kolovoza, zaustavio se i odmah pozvao policiju, koja je brzo stigla na lice mjesta i obavila očevid – navodi izvor iz istrage.

Na mjesto zločina ubrzo je stigla i Hitna pomoć, koja je mogla samo konstatirati Kostićevu smrt.

 

Tragovi krvi na mestu ubistva
TRAGOVI KRVI NA MJESTU UBOJSTVA FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Prema riječima Kurirovog izvora, prvi rezultati istrage ukazuju na to da je Kostić ubijen jednim hicem iz pištolja koji mu je ispaljen u glavu, kao i da je likvidiran neposredno prije nego što je pronađen leš. Sumnja se da je na ovu lokaciju došao zajedno sa ubojicom, ili da su se po dogovoru baš tu sastali.

– Tragovi na mjestu zločina ukazuju da su se Kostić i njegov ubojica najvjerovatnije poznavali i da su imali dogovor da se nađu na tom mjestu. Također, ispitati će se da li je u zločinu sudjelovalo više osoba, kao i da li možda postoji neki svjedok” dodaje Kurirov sugovornik.

Tragovi krvi

Reporteri Kurira obišli su jučer šumu u kojoj je pronađen Kostićev leš, a na zemlji su i dalje bili vidljivi tragovi krvi. U bližoj okolini nema nikakvih stambenih ili poslovnih objekata, zbog čega je malo vjerojatno da je netko sa strane mogao svjedočiti likvidaciji Kostića.

– Policija intenzivno radi na identifikaciji ubojice. Uviđaju su prisustvovali forenzičari koji su skupljali tragove, kao i zamjenik višeg javnog tužitelja koji je rukovodio istragom. Tijelo je poslano na obdukciju, završio je Kurirov sagovornik.