Home Zanimljivosti Luka Nižetić ranjen usred New Yorka

Luka Nižetić ranjen usred New Yorka

SHARE

Poznat po tome što veliki ljubitelj putovanja i ludih avantura, Luka Nižetić tako se odlučio upustiti u još jednu otputovavši u ‘preko bare’, u New York.

Iako put u New York ne zvuči ništa spektakularno, kada iznajmite bicikl i vozite se gradom, a pritom snimate sve oko sebe drugom rukom, onda vam se može dogoditi nezgoda, baš kao i našem pjevaču. Uz gust promet u velikom gradu, Luka se odvažio na hrabar potez kako bi uhvatio što bolju snimku svojih dogodovština iz Amerije.

Naime, Nižetić je prvi dan boravka u Velikoj Jabuci obilježio na specifičan način, pa je čak uspio i snimiti svoj pad s bicikla na ulicama grada komentirajući ‘Znao sam da će se to dogoditi’. Nekoliko minuta kasnije pokazao je i posljedice pada – raskrvario si je cijelu ruku, od dlana, preko prstiju, pa sve do lakta.

‘Dobro da sam uzeo putno zdravstveno osiguranje’ napisao je pjevač uz snimku. Inače, netom prije svoje kobne vožnje biciklom Luka je uživao u šetnji Central Parkom gurajući bicikl pored sebe, posjetio je Metropolitan muzej, a odsjeo je na Manhattanu, piše Story.hr

Video pogledajte OVDJE