Home Crna kronika Sutkinja i njezin suprug poginuli u sudaru

Sutkinja i njezin suprug poginuli u sudaru

SHARE
Jučer je bio katastofalan dan na cestama u središnjoj Srbiji, 11 osoba je poginulo u prometnim nesrećama.
Najprije je sedam osoba poginulo na autoputu Beograd – Niš u seriji sudara, a potom su četiri osobe poginule u trostrukom sudaru kod Svilajnca.
Kako pišu srbijanski mediji, Suzana Vidanović, sutkinja Apelacionog suda u Kragujevcu i njen suprug odvjetnik Mile Vidanović su dvije od sedam žrtava stravičnih prometnih nesreća koje su se dogodile rano jučer ujutro na autoputu Beograd – Niš, na dionici između Jagodine i Ćuprije.

Tamo je stradalo ukupno pet državljana Srbije i dva državljanina Makedonije.

Prema procjeni policije, na mjestu sudara, lakše i teže ozljede je zadobilo 35 do 40 osoba, a oštećeno je više od 40 vozila, od kojih su neka potpuno uništena.

U policiji preciziraju da su tri osobe poginule na traci iz pravca Niša, i četiri na traci iz pravca Beograda, piše Atvbl.

Najprije je došlo do lančanog sudara na jednoj traci autoputa, a potom je na istom mjestu došlo do lančanog sudara i na drugoj traci. Pretpostavlja se da je do ovih sudara došlo zbog guste magle.

Jedan od očevidaca opisao je stravičnu nesreću. “Kretao sam se iz smjera Niša normalnom brzinom. Bila je neka sumaglica, a kad sam prošao Moravu – zid. Ništa se ne vidi. Tolika je magla bila. Počeo sam odmah kočiti, sustigao sam kamion ispred sebe, stao, izašao iz kamiona i već su se vozila počela sudarati”, ispričao je jedan od vozača, prenosi Blic.

Ljudi koji su sve vidjeli su u šoku. “Bilo je jako nepregledno, vidio sam pokraj sebe u automobilu mrtvu ženu, a pokraj nje dvoje djece…”, rekao je drugi svjedok.

Pored ovih stravičnih sudara na autoputu, Srbiju je jučer potresla i tragedija koja se dogodila kod  Svilajnca.

Tamo su četiri osobe su poginule, a dvije su ozlijeđene kada su se sudarili kamion, kamionet i putničko vozilo. Stradale osobe su se nalazile u putničkom vozilu.