Home Crna kronika “Za kaznu što si prijavila moj profil udružena sa ustašama MASAKRIRAĆU TVOJE...

“Za kaznu što si prijavila moj profil udružena sa ustašama MASAKRIRAĆU TVOJE DIJETE OVOM SATAROM” Uhićen bivši profesor engleskog koji je majci i djevojčici slao JEZIVE PORUKE

SHARE

Bivši profesor engleskog jezika I. K. (41), čije su prijetnje jednoj ženi da će satarom na 13 komada isjeći njenu kćerku (11) uznemirile javnost u Srbiji uhićen je u Sjenici i određen mu je pritvor do 48 sati.

– Prilikom pretresa njegovog stana pronađeni su i zaplijenjeni laptop i više mobilnih telefona čiji sadržaji će biti pregledani – kaže izvor “Blica” u policiji.

Krajem kolovoza ove godine I. K. je uputio najstravičnije prijetnje i uvrede majci maloljetne djevojčice O. R. nakon što ga je ona, vidjevši njegove objave na Fejsbuku, optužila da je pedofil i zaprijetila da će ga prijaviti.

– Ovo je satara kojom će tvoje dijete biti ritualno isječeno na 13 komada, a nakon toga, komadi mesa tvog djeteta će biti bačeni psima. Ti ćeš biti natjerana da to gledaš, a zatim će ti biti iščupana materica i bićeš živa odrana. To će ti biti odgovarajuća kazna što si jučer prijavila moj profil udružena sa ustašama i što si pokušavala da me sputaš – prijetio je I. K. na Fejsbuku.

Žena je, tražeći zaštitu i pomoć, prepisku prosledila analitičaru javnog mnjenja Saši Borojeviću i novinarki Ani Mileusnić, koji su je objavili, nakon čega je on prijetio i njima.

Prijetnje su stigle i do novinarke “Blica” Željke Jevtić i novinara “Alo!”.

Kako “Blic” saznaje, I. K. je još 2004. godine uhićivan zbog prijetnji upućenih sucu tadašnjeg Opštinskog suda u Kragujevcu Snežani Milošević i policajcima koji su postupali po njenoj prijavi.

Prošle godine, ispod jednog video-klipa na Youtubeu uputio je stravične prijetnje sutkinji Prekršajnog suda u Sjenici Jasmini Murselović, koje je osudio Visoki savjet sudstva.

Nije poznato da li je zbog tih prijetnji uhićen i sankcioniran, piše Srpska.info.