Home Zanimljivosti Dino Rađa o bivšoj ženi: “Nitko ne zna koliki uteg je nosila”

Dino Rađa o bivšoj ženi: “Nitko ne zna koliki uteg je nosila”

SHARE

Dino Rađa posljednje je vrijeme poprilično aktivan na društvenim mrežama, pa kroz svoje statuse često nasmije fanove, ali i otkrije nove detalje iz svog privatnog života. Danas je košarkaš objavu posvetio bivšoj supruzi Željani i objasnio koliku je ulogu zapravo imala u njegovom životu i karijeri.

”Željana. Tko ne zna, to mi je bivša žena. U cijeloj priči imala je i ona svoju ulogu. Znamo se od juniorskih dana. Trenirali smo u iStoj dvorani, a kako nismo imali vremena izlaziti vani, dosta nas počelo se međusobno simpatizirati i vezivati. Tako smo ja i ona rano krenuli skupa”, opisao je Dino početke njihove veze.

Košarkaš i Željana vjenčali su se devedesetih godina, na svadbi je bilo 70 ljudi, a pjevao im je Oliver. Nakon vjenčanja preselili su se u Rim i nakon Rima u Boston, gdje se Dino potpuno posvetio košarci.

”Nije se izlazilo nigdje. Trening, spavanje, hrana i tako u krug. Moralo se jesti u određeno vrijeme da se može spavati i odmarati što više. Uloga žene u životu sportaša se previše gleda kroz cipele i torbe,a nitko ne zna koliki uteg one nose. Nije joj bilo lako većinu vremena biti sama, pogotovo jer su pripreme trajala po, 4,5 mjeseci”, napisao je košarkaš i zaključio da je upravo Željana dala veliki doprinos njegovoj karijeri koja je tada bila na vrhuncu.

”Ostalo je prijateljstvo i međusobno poštovanje, a najvažnije naš Duje koji je uvijek bio u prvom planu i meni i njoj. I dan danas smo u dobrim odnosima. Inače, moje obje žene su rođene 07. srpnja pa sad recite da ne znam gađati”, dodao je Dino uz fotke na kojima pozira s Viktorijom, Željanom i sinom Dujom, piše Index.hr