Home Šport Mamić se u Sarajevu družio s vrhom HNS-a

Mamić se u Sarajevu družio s vrhom HNS-a

SHARE

Dok hrvatsku javnost zabavlja pitanje je li Zdravko Mamić, uz brata Zorana i Damira Vrbanovića, i dalje član Dinama, u Bosni i Hercegovini je Mamić stariji gostovao na međunarodnom simpoziju “Simposar 2018” koji se održao 2. i 3. studenoga.

Zdravko je pritom bio na premijeri filma “Švabo iz Sarajeva” autora Sabahudina Topalbećirevića te tom prilikom doživio ovacije prepunoga Bosanskoga kulturnog centra, prenosi Klix.

Mamić se nakon projekcije fotografirao s brojnim posjetiteljima, a bio je sjajnog raspoloženja prilikom panela na kojemu su o nogometnim temama govorili izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić i predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Kamera je u Sarajevu uhvatila Mamića kako nasmijan razgovara s uglednim društvom, među kojima su bili i prvi dopredsjednik HNS-a Ante Vučemilović-Šimunović, direktor natjecanja, infrastrukture i razvoja Marijan Kustić, počasni tajnik Zorislav Srebrić.

Podsjetimo, Zdravko Mamić u lipnju je nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora za izvlačenje novca iz Dinama i nanošenja štete državnom proračunu. Zdravko se od dana uoči donošenja presude nalazi u Bosni i Hercegovini, prenosi Pogled.ba