Home Crna kronika Pronađen automobil kojim su pobjegli ubojice sarajevskih policajaca?

Pronađen automobil kojim su pobjegli ubojice sarajevskih policajaca?

SHARE

Kako se saznaje akciju predvodi SIPA, a do uhićenja u Rogatici je došlo nakon dužeg praćenja određenih osoba, koje su i uhićene u spomenutom Range Roveru.

U velikoj policijskoj akciji kod Rogatice tijekom ponedjeljka popodne, kako Klix saznaje uhićeno je nekoliko osoba te je pronađeno nekoliko ukradenih automobila iz ranijeg perioda.

Kako je za Klix potvrđeno iz provjerenog izvora u policijskoj akciji, u kojoj sudjeluje nekoliko agencija, među kojima i FUP, uhićene su četiri osobe, a pronađeno je i nekoliko vozila koja su ukradena u prethodnom periodu.

Neslužbeno, pored automobila koja su ukradena ranije, navodno je pronađen i Range Rover, koji se spominje u slučaju ubojstva sarajevskih policajaca, jer je prema izjavama pojedinih svjedoka upravo to vozilo korišteno.

Kako se saznaje akciju predvodi SIPA, a do uhićenja u Rogatici je došlo nakon dužeg praćenja određenih osoba, koje su i uhićene u spomenutom Range Roveru. FUP u akciji sudjeluje sa helikopterom i još nekim jedinicama, poput forenzike.

Još uvijek nema službenih informacija o samoj akciji, koja još uvijek traje, te su sve informacije do sada dostupne neslužbene. Također, nije potvrđeno da li se ova akcija može dovesti u vezu sa ubojstvom sarajevskih policajaca.