Home Zanimljivosti Testirao ženu i to gledao s ljubavnicom, nije prošlo kako su očekivali

Testirao ženu i to gledao s ljubavnicom, nije prošlo kako su očekivali

SHARE

Muž koji je varao svoju ženu testirao je njezinu vjernost i ostao zatečen rezultatom.

Justin se našao u situaciji u kojoj se nije mogao odlučiti između svoje žene i ljubavnice. Celine, s kojom se potajno viđao šest mjeseci, tada se javila ekipi iza kanala To Catch a Cheater, u nadi da će dokazati Justinu da mu je žena nevjerna kako bi je mogao lakše ostaviti.

U novoj epizodi showa popularnog kanala, čije snimke prikupljaju stotine tisuća pregleda, vidi se glumac, inače i osobni trener, kako pokušava flertati sa ženom izvan kafića, no to nije prošlo onako kako je očekivao. Ne samo da nije željela s njim imati posla, već mu je u jednom trenu zaprijetila i da će pozvati policiju.

Justin koji je to pratio s ljubavnicom, nije mogao vjerovati što vidi. “Mislim da joj ne mogu ovo napraviti”, rekao je prije nego što je odlučio da mora ostaviti ljubavnicu. “Ona mi je žena i moramo to riješiti”, dodao je, na što je Celina ljutito odjurila nazvavši ga idiotom.

“Dobro je odlučio”, jedan je od komentara na YouTubeu s kojim su se mnogi složili. “Nadam se da mu žena neće ovo vidjeti”, dodao je drugi, piše Index.hr