Home Zanimljivosti VIDEO Glavna savjetnica ministra nekad je u gaćama glumila u Našoj maloj...

VIDEO Glavna savjetnica ministra nekad je u gaćama glumila u Našoj maloj klinici

SHARE

Modna revija “Kreirano srcem”, održana u organizaciji Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice s ciljem pružanja pomoći radu dviju udruga – HURID i DAR, javnost je podsjetila na glavnu savjetnicu ministra turizma Hrvatske Barbaru Mesić.

Supruga veleposlanika u Rimu Jasena Mesića u Mimaru je došla odjevena u usku crvenu haljinu i vrtoglavo visoke potpetice Christiana Louboutina čija je cijena 695 eura, odnosno nešto više od 5000 kuna. Prije nego što je uplovila u političke vode, glavna savjetnica ministra okušala se u onim showbizerskima.

Tako se jedno vrijeme bavila manekenstvom, a prema njenom profilu na IMDb-u ostvarila je i dvije uloge u serijama.

Jedna od njih je u “Našoj maloj klinici”, gdje je zaigrala ulogu nazvanu “Djevojka #1”. Tada još pod djevojačkim prezimenom Medved, Barbara je odjevena u potkošulju i gaćice Enisa Bešlagića prekoravala jer joj gleda u dekolte i govorima da su joj oči malo “višlje”.

Barbarino pojavljivanje možete vidjeti od 18:44.

Barbara je bila voditeljica HTV-ove emisije “Kod kuće je najljepše”. Prije toga je iz manekenske agencije uletjela u saborski odbor, a iz saborskog odbora na javnu televiziju.

Za istaknutog HDZ-ovca Mesića udala se prije četiri godine u zagrebačkoj crkvi sv. Katarine na Gornjem gradu. Kum im je bio Mesićev stranački kolega Davorin Mlakar, a među gostima u zagrebačkom Okrugljaku zatekli su se Tomislav Karamarko, Milijan Brkić, Gordan Jandroković, Ivan Domagoj Milošević, Goran Beus Richembergh i Saša Đujić. Pet mjeseci nakon svadbe postali su roditelji.