Home Zanimljivosti Jedna kandidatkinja joj nije sjela? Nina komentirala sustanare iz Života na vagi

Jedna kandidatkinja joj nije sjela? Nina komentirala sustanare iz Života na vagi

SHARE

Nina Martina Korbar iz Života na vagi ispala je nakon što su ostali kandidati u kući odlučili spasiti Luku od ispadanja, a sad se obratila gledateljima i svima onima koji su je podržavali u showu putem svog Instagrama.

Nini su pratitelji postavljali pitanja, uglavnom o sudjelovanju u Životu na vagi, a ona je odgovarala. Dijelila je savjete o zdravoj prehrani i tjelovježbi te zahvaljivala na podršci, a osvrnula se i na ostale kandidate u kući te otkrila tko su joj favoriti, ali i dala naslutiti tko joj baš i nije bio najsimpatičniji.

Otkrila je da su joj favoriti Mario Mandić, njen bivši partner iz showa Luka te Alen, a rekla je i da su joj oni ujedno i bili najdraži stanari, uz Miceka, odnosno Domagoja.

“Primijetila sam da je, između ostalog, Irena dosta ljubomorna na tebe… Što misliš o njoj?”, upitala je jedna pratiteljica zatim Ninu, a ona je veoma kratko odgovorila: “Ne mislim”, te dodala emotikon smijeha.

To nije bilo jedino pitanje o Ireni, a Nina je svojim odgovorima dala naslutiti da joj Irena nimalo ne nedostaje.

“Što misliš o Ireni?”, pitala ju je još jedna pratiteljica. “Ne bih komentirala Irenu… Mislim da ona dovoljno pokazuje i govori sama za sebe”, odgovorila je Nina.

Na komentar jedne pratiteljice da je “primijetila da su sve cure ljubomorne na Ninu”, ona je odgovorila: “Ma nisu sve, haha… To je više nezadovoljstvo njih samih s njima samima. Ne zamaram se s tim i svaki zlobni komentar sam uvijek shvaćala kao kompliment.”, piše Index.hr