Home Društvo Studijo Tapete: Brend koji potpisuje Ljubušanka Josipa Maras

Studijo Tapete: Brend koji potpisuje Ljubušanka Josipa Maras

SHARE

Josipa Maras se nakon porodiljnog vraća prepuna novih ideja, a upravo je predstavila svoj Studijo Tapete i kolekciju prvih 12 tapeta koje će prilagođavati vašim prostorima

Agle ove nepismene. Pa studio se piše bez “J”. Slušam te komentare na Ambienti gdje je dizajnerica Josipa Maras predstavila svoj novi brend Studijo Tapete i tiho se smijem. Istina, piše se, ali ne onaj od J kao Josipa. Naime, danas ću vam ispričati priču o Josipi Maras i njezinom divnom novom brendu custom-made zidnih tapeta.

Marija Laća

Josipa je smiješna. I užasno direktna. I puno prije nego što sam ju fizički upoznala smijala sam se njezinim plakatima “Tebi bi i kraj korneta dala”, “Da mi se udat da ne moram više hvatat bukete po svatovima”, “Wine not”…

I zapravo, ti plakati su ona – rozi i trendi, duhoviti, s jakim južnjačkim akcentom, i naravno iskreni do bola. Bez puno uljepšavanja, iako fizički jako lijepi…

Marija Laća

Naime, kada sam nedavno radila intervju s Tisjom Kljaković, ona mi je rekla jednu rečenicu koja točno pokazuje zašto su kao i Tisjine karikature, i plakati Josipe Maras te njezinih Marastracija, uspješni.

Marija Laća

Tisja je rekla: Ne smiješ ništa uljepšavati. Kad ti dođe misao, moraš ju točno takvu prenijeti. Ako se trudiš uljepšavati da bi ispao finiji, upropastit ćeš stvar. To je smisao karikatura. A ja bih dodala i plakata, a i života.

Studijo Tapete

Nema fejkanja. I zato mi se Josipa odmah iste sekunde svidjela…

Marija Laća

Znaš, meni ti je tvoj Dblog bolji od Pinteresta – neposredno i bez puno okolišanja rekla mi je Josipa i dala mi jedan od najljepših komplimenata. A onda, brzo se prešaltala na novu temu…

Studijo Tapete

– Ma svako toliko došao bi mi neki arhitekt ili neka mama koja uređuje dječju sobu i pitala bi me da im izradim tapete. Walltapete veliki su trend u svijetu, a ja sam se nakon porodiljnog baš zaželjela nekih novih ideja, Zato sam napravila kolekciju od 20-ak novih tapeta koje planiram prilagođavati klijentima, njihovim željama po pitanju boja, veličine zida, veličine uzorka koji se printa – kaže Josipa Maras, objašnjavajući kako se sve radi custom-made, posebno za svaki projekt.

Studijo Tapete

– Moći ćete odabrati motiv, a onda ćemo boju i veličinu uzorka prilagoditi vašem zidu, objašnjava Josipa, dodajući kako će klijenti prvo dobiti vizualizaciju zida, a tek nakon odobravanja dizajna, kreće proizvodnja.

Studijo Tapete

Cijene će biti od 320 do 520 kuna po kvadratu, ovisno o motivu, a za sada pogledajte motive koje su u kolekciji Studija tapete.