Home Crna kronika Migrant u Bihaću pokušao silovati 13-godišnju djevojčicu

Migrant u Bihaću pokušao silovati 13-godišnju djevojčicu

SHARE

Pripadnici Policijske stanice u Bihaću tragaju za migrantom iz Pakistana koji je pokušao silovati 13-godišnju djevojčicu, također migrantkinju.

Kako su rekli iz policije, prilikom redovnog patroliranja i obilaska grada, pripadnike policije je pored obale rijeke Une, presrelo šest migranata iz Šri Lanke te im pokazali mjesto gdje se nalazila nepoznata ženska osoba.

Pregledom terena, u žbunju je pronađena 13-godišnja djevojčica, migrantkinja iz Šri Lanke, nakon čega je grupa migranta pozvana u prostorije Policijske stanice u Bihaću i s njima su razgovor obavili policijski istražitelji, navode Nezavisne novine.

Također, policija je, u nazočnosti njezine majke, obavila razgovor i s 13-godišnjakinjom, koja je izjavila kako ju je presreo nepoznati migrant iz Pakistana te joj pokušao nasilno skinuti odjeću.

U tome su ga spriječili ostali migranti te otjerali Pakistanca.

O ovome događaju obaviješten je županijski tužitelj koji je konstatirao kako postoje elementi kaznenog djela bludne radnje te naložio provođenje istrage.

Policijski istražitelji nastavili su raditi na dokumentiranju ovog događaja te pronalasku migranta koji se sumnjiči za ovo kazneno djelo.