Home Zanimljivosti Ovo su tri poze u kojima će svaka žena doživjeti orgazam

Ovo su tri poze u kojima će svaka žena doživjeti orgazam

SHARE

Pojedine žene teže postižu orgazam, a ako ste vi jedna od njih, ili je to vaša partnerica, onda razmislite o pozama u kojima vodite ljubav. Nije svaka poza ista i ne utječe jednako na zadovoljstvo žene.

Kada žena želi postići vrhunac, najbolje su one najjednostavnije poze uz malo izmjena, tvrdi stručnjak za seks Dorian Solot.

“Kada želite postići orgazam, jednostavne poze najbolji su izbor, uz nekoliko modifikacija orgazam se postiže i lakše nego što ste to mislili”, pojašnjava on.

Ne vjerujete? Pokušajte onda s ovim pozama, nećete požaliti.

1. Modificirana misionarska poza
Ovo je poza koju svi vole, a kako bi još više uživali, ispod stražnjice stavite jastuk kako bi podigli zdjelicu, a noge umjesto oko partnera, preklopite prema vašim prsima. Penetracija će tako biti jača, a osjećaj bolji.

2. Žena na vrhu
Ovu pozu muškarci obožavaju jer tako najbolje vide svoju partnericu, a kako bi još više uživali, napravite neke izmjene. Kada je žena gore neka i muškarac sjedi da vam se prsa dodiruju. Žena jednu ruku neka zabaci iza sebe i oslanja se na krevet. Muškarac će tako moći raditi sa svojim rukama što želi, a žena će kontrolirati pokrete.

3. Pseća poza
Iako mnogi misle kako žena u toj pozi ne može postići orgazam, varate se. I žene itekako mogu uživati, ali ako to uistinu i želite. Žena bi trebala leći na trbuh i lagano podignuti stražnjicu. Ako vam je teško, možete si pomoći i jastukom. Pokreti muškarca trebaju biti sporiji i u ritmu. Orgazam žene u takvoj pozi ne bi trebao izostati.