Home Zanimljivosti ZAVRŠILA NA SUDU Raspojasanu Nikolinu (27) u prepunom kafiću ponijeli glazba i...

ZAVRŠILA NA SUDU Raspojasanu Nikolinu (27) u prepunom kafiću ponijeli glazba i alkohol pa gostima pokazivala – golu guzu

SHARE

Nikolina Cvek, sudionica RTL-ovog showa ‘Ljubav je na selu’ koja je nakon ljubovanja s Jovicom nastavila pjevačku karijeru završila je na sudu, koji joj je presudio po kratkom postupku – nepravomoćno je proglašena krivom za remećenje javnog reda te vrijeđanje moralnih osjećaja građana.

Podravski.hr piše kako se sve dogodilo u srpnju, kad je pjevačica s prijateljicama izašla u provod u jedan virovitički kafić, malo previše popila pa tijekom plesa dizala haljinu, ispod koje nije bilo donjeg rublja. Neke goste to je zasmetalo pa su pozvali policiju.

Epilog? Prekršajni sud u Virovitici koji je raspojasanoj Nikolini odrezao je 370 kuna novčane kazne.

Komentiravši događaj bivša farmerica izjavila je za 24sata da to zašto ju se optužuje ne smatra golotinjom. Tvrdi da se lijepo i primjereno odijeva te kako joj nije bio cilj ikoga uvrijediti svojim modnim odabirom.

“Stvarno nisam znala da je moje odijevanje problem. Obučem uvijek lijepe haljine koje se u Hrvatskoj ne mogu nabaviti. Po njih idem čak u Beograd. Pažljivo odabirem što ću odijenuti pred svaki nastup i trudim se ne ponavljati. Mislim da mi nije ‘ispala’ guzica, ali nema veze. Neka bude kako oni kažu. Iako sam sve već riješila “, rekla je Nikolina.

Podsjetimo, bivšoj farmerici ovo nije prvo razodijevanje u javnosti. Kao što smo već pisali,  Puljanka  je prije nekoliko  godina briljirala na ‘Cica Festu’, osvojivši titulu ‘Miss dekoltea’.