Home Zanimljivosti Zoran Mamić ponovno solo? Svi bruje o prekidu s nekadašnjom manekenkom, a...

Zoran Mamić ponovno solo? Svi bruje o prekidu s nekadašnjom manekenkom, a navodno je na trenera oko već bacila zgodna Srpkinja

SHARE

Po kuloarima se već neko vrijeme priča da je ljubavna veza Zorana Mamića i njegove djevojke Darije Crnjaković na klimavim nogama, a čini se da tračevi nisu neutemeljeni.

Navodno su trener i nekadašnja manekenka odvojeni već neko vrijeme, pišu 24 sata, a ako je suditi prema njegovoj izjavi za isti medij, u to sumnje više nema.

“Trenutačno sam na plaži s prijateljima i uživam. Ne volim govoriti o svojim vezama, pa tako ne želim ni komentirati ovu privatnu situaciju. Sad lijepo uživam i nema mi ničeg boljeg…”, izjavio je zadovoljni trener emiratskog Al Aina koji se “brčka” na plažama Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali bez Darije.

Veza je počela u listopadu prošle godine, no čini se da nije izdržala burne “momente”; selidba u Emirate, suđenje i nepravomoćna presuda Mamiću za umanjivanje poreznih obveza, kao i za primanje i davanje mita, zbog čega je dobio kaznu zatvora na 4 godine i 11 mjeseci, moguće da nisu bili 39-godišnjoj Crnjaković po “guštu”.

No o vezama trener iz klana Mamić nije htio govoriti. Ipak, isti portal prenosi naklapanja o potencijalnoj novoj ljubavi – na Mamića je oko navodno bacila zgodna srpska manekenka Dejana Živković.

25-godišnjakinja je, inače, bivša atletičarka, čemu duguje svoju zanosnu figuru, a uz to je i prava zvijezda u susjedstvu i na društvenim mrežama.