Home Zanimljivosti Bavarska policija muškarcu u Münchenu poslala pismo – sadržaj će on i...

Bavarska policija muškarcu u Münchenu poslala pismo – sadržaj će on i supruga pamtiti cijeli život

SHARE

Bavarska policija je umjesto kazne za prebrzu vožnju, 40-godišnjem muškarcu u Münchenu poslala čestitku u povodu rođenja njihove kćeri.

Naime, muškarca je radar snimio 31. listopada u 2.14 sati na Frankfurter Ringu u Münchenu, vozio je 14 kilometara više od dopuštenog.

Kako pišu lokalni mediji, muškarac je žurio jer mu je na stražnjem sjedalu bila supruga koja je imala jake porođajne trudove. Dijete je moglo doći u svakom trenutku.

Bavarska policijska postaja u Straubingu koja je zaprimila kaznu je opravdala njegovu brzu vožnju i zaustavila postupak kazne.

Iz policije su objasnili i kako su doznali da je muškarac vozio trudnu suprugu i samo 13 minuta nakon što ga je radar snimio, postao otac.

“Bolnica u kojoj se beba rodila nam je pokazala dokument o vremenu dolaska djevojčice na svijet. Beba je rođena u 2.27 sata, 13 minuta kasnije nego je radar snimio muškarca. Smatrali smo da prekoračenje od 14 kilometara nije toliko štetno zbog takvog razloga”, kazao je policijski glasnogovornik.

Iz policije su bračnom paru poslali pismo, a u pismu čestitku na rođenju njihove kćeri.

Policijska čestitka je obavljena i na Twitteru, izazvala je oduševljenje, a korisnici Twittera su je podijelili više od 1.800 puta i označili oznakom “sviđa mi se” preko 15.800 puta.