Home Nekategorizirano Loto milijunašica traži dečka i želi mu plaćati masne cifre da izlazi...

Loto milijunašica traži dečka i želi mu plaćati masne cifre da izlazi s njom

SHARE

Najmlađa britanska loto milijunašica Jane Park spremna je platiti 60 tisuća funti (oko 510 tisuća kuna) godišnje muškarcu da izlazi s njom.

Park je postala poznata diljem svijeta nakon što je osvojila milijun funti sa samo 17 godina. Danas ima 23, a svako malo britanski tabloidi izvještavaju o njezinom trošenju tog bogatstva.

Luksuzni odmori, modni dodaci, operacija povećanja grudi i brazilsko podizanje guzice samo su neke od stvari na koje je Jane trošila svoje bogatstvo, a sad se nada da novcem može kupiti ljubav, nakon niza propalih veza.

Izvor za Mirror rekao je kako ona planira snimati cijeli proces za dokumentarac, koji bi trebao izaći sljedeće godine. “Jane je sjajna i ima toliko puno za dati, no opet je ostala sama, a otkad je postala dobitnica nije imala sreće”, tvrdi izvor.

“Nikad nije sigurna vole li je zbog nje ili zbog njezinog stanja na računu pa bi radije imala otvoreni dogovor”, kaže te dodaje kako je “spremna platiti pravu cijenu za nekog vjernog”.

Gepostet von Jane Park am Mittwoch, 12. Oktober 2016

Park je bila u vezi s finalistom X Factora Samom Callahanom 2016. godine, no prekinuli su nakon što ju je on navodno prevario. Zatim je hodala s mladim nogometašem Jordanom Piggottom, no to je potrajalo samo nekoliko mjeseci.

Ranije ove godine odbila je reći koliko bogatstva joj je ostalo, piše Index.hr